![dBC6oI45BCzz3U2rNUgoVVAz.jpg](https://fav10.net/forum/fimg/dBC6oI45BCzz3U2rNUgoVVAz.jpg)
Selam filmi hala sinema salonlarında rüzgar gibi eserken vizyona yeni yeni filmler girmeye devam ediyor.
Haftanın dikkat çeken filmlerinden ilki 3 boyutlu çizgi film olan Croodlar oldu. Film hem çocuklar için hemde bu tarz filmleri sevenler için önemli bir alternatif.
Aksiyon ve bilim kurgu tazrzı filmlerden hoşlanan kitle içinde bir alternatif var. Oblivion filmi beklenenin üstünde salon sayısı ile vizyona girdi. Filmi izlemek için zorlanacağınızı düşünmüyorum.Bu arada film 13 yaş üstü olması gerekiyor. Altı ailesi ile izleyebilir.
Ve gelelim benimde uzun zamandır beklediğim serinin beşinci filmine.Sinemanın başarılı ve benim için önemli işlerinden birisi olan Korkunç Bir Film serisinin beşinci filmi vizyona girdi.Yalnız salon sayısı beklenilenin altında. Filmi izlemek için 13 yaşının üstünde olmanız gerekiyor. Altında iseniz aileniz ile izleyebilirsiniz.
Ben o tarz filmlerden hoşlanmam tarihi filmlerden hoşlanırım diyorsanız sizin için de bir alternatif var. Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman da bu hafta vizyona giren filmler arasında yer alıyor.Bu filmi izlemek için 13 yaşının üstünde olmanız gerekiyor.
Bu hafta vizyona giren diğer iki film ise Zerre ve Gazeteci Çocuk oldu.
İşte bu hafta vizyona giren filmler ve salon sayıları;
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Filmin Adı ;[/TD]
[TD]Türü;[/TD]
[TD]Salon Sayısı ;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Crood'lar[/TD]
[TD]Çizgi Film , 3 Boyutlu[/TD]
[TD]174[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oblivion[/TD]
[TD]Aksiyon , Bilim-Kurgu[/TD]
[TD]127[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]korkunç Bir Film 5[/TD]
[TD]Komedi [/TD]
[TD]71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman[/TD]
[TD]Tarih , Dram[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zerre[/TD]
[TD]Dram[/TD]
[TD]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gazeteci Çocuk[/TD]
[TD]Gerilim , Macera[/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu filmlerin gişe sonuçları pazartesi günü 18:00'dan sonra burada olacak.