Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler!

denizz19

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Sinema izleyenler için bu hafta 3 yerli film birden vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu filmlerden bir tanesi daha önce sinemaya aktarılmış olan filmlerden biri.

İlk film sinema ekranlarına ikinci defa gelecek olan ''Kızım İçin'' olacak. Filmin başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Eda Ece gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmeni ise Hakan Aksun.

Filmin konusu ise şöyle...
'Tuncer, karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer'i bulur. Onunla birlikte bir yolculuğa çıkar. Tuba, yolculukta, babası olduğunu iddia eden Tuncer'i tanırken, sürprizlerle karşılaşacak. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle diğer yandan aşkla tanışacak'​
thumbnail_1395913456.jpg


İkinci film ise ''Peri Masalı''. Filmin başrollerinde Burcu Kıratlı, Emre Kızılırmak, Sedef Şahin ve Alp Korkmaz gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Biray Dalkıran oturuyor. Modern Selvi Boylum Al Yazmalım filmi olacak olan film, izleyiciye duygusal anlar yaşatacak.

Filmin konusu ise şöyle...

Film, Mert'in evlenmek istediği Peri'nin isteğini yerine getirme çabasını anlatıyor.

thumbnail_1395913798.jpg


Üçüncü ve son yerli film ise ''Meddah''. Filmin yapımcılığını İklim Film üstlenirken, yönetmenliğini ise Batur Emin Akyel üstleniyor. Filmin bazı oyuncuları ise şöyle : Münir Canar, Tuğçe Kumral ve Evren Bingöl.

Filmin konusu ise şöyle...
Filmde, meşhur bir tiyatro oyuncusuyken otel odalarında dostlarının yardımlarıyla yaşamaya çalışan Aziz'in hikayesi anlatılıyor.​

thumbnail_1395914310.jpg