Bu Hafta En Çok Hangi Kanal 1. oldu (16-22 Mart Haftası) Bu Haftanın Lider Kanalı Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,753
Puanı
1,061
Evet arkadaşlar 1 haftayı daha geride bıraktık peki bu hafta en çok hangi kanal yaptığı diziler ve programlar ile 1.lik koltuğuna oturdu sizler için analiz ettim.

16 Mart Cumartesi : Yetenek Sizsiniz'in kolajının yayınlanması ile Ben Bilmem Eşim Bilir hem AB'de hem TOTAL'de 1. oldu.
2. sırada ise TOTAL'de STV'nin rekortmen dizisi Şefkat Tepe 2. sırayı kaptı AB'de ise Yetenek Sizsiniz 2. sırada yer aldı.

17 Mart Pazar : Survivor ilk bölümü ile Star TV'yi hem TOTAL'de hem AB'de ilk sıraya taşıdı.
2. sırada ise TOTAL'de Ben Bilmem Eşim Bilir yer aldı. AB'de ise Survivorun özeti yer aldı.

18 Mart Pazartesi : Total grubunde Survivor 9.89 ratingle 0.08 farkla birinci oldu AB'de ise ATV'nin fenomen dizisi Karadayı 1. oldu.
2. sırada ise TOTAL'de 9.81 rating ile 2. olurken AB'de Survivor 9.05 ratingle 2. oldu.

19 Mart Salı : Total grubunda ATV'nin sevilen dizisi 1. Benim İçin Üzülme olurken AB'de ise 3. sezonu yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki yer aldı.
2. sırada ise TOTAL'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki yer alırken AB'de ise TRT'nin sevilen dizisi Seksenler yer aldı.

20 Mart Çarşamba : Muhteşem Yüzyıl 3. sezonu ile büyük ilgi görüyor dizi hem AB'de hem TOTAL'de uzak ara 1. oldu.
İkincilik koltuğuna ise hem TOTAL'de hem AB'de Kuzey Güney oturdu.

21 Mart Perşembe : Kurtlar Vadisi Pusu ise 10 yıldır başarısını koruyor ve hala uzak ara 1. olabiliyor bu haftada hem AB'de hem TOTAL'de 1. oldu.
2.likte ise hem TOTAL'de hem AB'de İntikam yer aldı.

22 Mart Cuma : Ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar TOTAL başarısını sürdürüyor maçın yayınlanması ile bütün diziler büyük düşüş yaşarken Arka Sokaklar'da ise sadece 0.10 rating düşüş söz konusu dizi tebriği hakediyor.
AB'de ise ATV'nin sevilen işlerinden Huzur Sokağı 1. olmuş ancak dizi 1.62 rating düşmüş.

TOTAL'DE GEÇEN HAFTA 5 PT BİRİNCİLİĞİ OLAN STAR BU HAFTA 3. PT BİRİNCİLİĞİ VAR.

T.jpg
AB'DE GEÇEN HAFTA 6 PT BİRİNCİLİĞİ OLAN STAR TV BU HAFTA DÜŞÜŞTE SADECE 2 PT BİRİNCİLİĞİ VAR BU HAFTANIN AB LİDERİ ATV

A.jpg

Bu haftayı kanallar böyle geçirdi haftaya ki analizimizde görüşmek üzere....

Geçen Haftanın analizine burdan ulaşabilirsiniz :
https://fav10.net/f663/bu-hafta-prime-timeda-en-cok-hangi-kanal-1-oldu-184408/ (mrt-06/özel)

Ekli dosyalar

• T.jpg
    T.jpg
    22.1 KB · Hit: 395
  • A.jpg
    A.jpg
    21.7 KB · Hit: 371
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ellerine saglik, güzel calisma. Star ve Atv arasinda birincilik cekismesine devam 😉