Bu hafta Üsküdar'a Giderken, Kavak Yelleri ve Kvp Yok...

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Bu hafta 3 yapım ekrana mola verdi...

Reytinde aradığını bulamayan Üsküdar'a Giderken yerini Kılıçdaroğlu'na kaptırdı... Mehmet Ali Birand'ın sunumuyla 32. Gün Seçim Özel Bu Akşam 23:15'de...

Uzun süredir hiç ara veremeyen Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta inzivaya çekildi, ATV'nin bu duruma çözümü Çok Filim Hareketler Bunlar...

Şanslı Masa'nın cumartesiye geçmesiyle yerinden olan Kavak Yelleri'ne hala yer bulunamadı, iki haftadır yersizlikten yayınlanamayan Kavak Yelleri elindeki depo bölümleriyle Kanal D'den gelecek iyi haberleri bekliyor...

* Buna benzer bir konu açıldığının farkındayım, amacım o konuya zarar vermek değil, sadece bir toparlama yapmak istedim...

Kanal D, Kavak Yelleri'ni yaza mı saklamak istiyor acaba ? İki haftadır yer bulunamaması çok saçma. Yoksa Şanslı Masa'nın bu haftaki durumuna göre yeniden Cumartesi'ye mi getirilmesi planlanıyor ?

Üsküdar'a Giderken için bu hafta yayınlanmamak kötü olmuş. Zaten yeni olan bir dizinin bu hafta yayınlanmaması izleyicide güvensizlik oluşturacaktır.

bana sorarsanız kavak yelleri starda diye haber çıkarsa şasmamak lazım kanal d hep stara gönderiyor yer bulamadığında küçük sırlar,geniş aile,küçük kadınlar gibi

Arkadaşlar Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam geçen haftaki bölümü ile yani tekrarı ile 22.00'da.

Kavak Yelleri zaten Efe' den sonra reytinglerinin yarısını kaybetti, Star' a giderse 1 reyting ancak alır. :)

Sanırım üstadımın dediği gibi Kavak Yelleri'nin gününe karar vermek için,cumartesi şanslı masa'nın performansı bekleniyor...

Üsküdar' a Giderken dizisine yazık olacak. Dizi öyle çok güzel ya da komik bir dizi değil ama Öner Erkan ve Erkan Can gibi sevdiğim oyuncular yer alıyor ve bunun için ara sıra izliyorum. Daha 3. bölümü yayınlanacak bir dizinin bir hafta gösterilmemesi ciddi bir hatadır. Tekrarı yerinede seçim programı konulmuş. Diziye yazık oluyor.

Üsküdar' a Giderken dizisine yazık olacak. Dizi öyle çok güzel ya da komik bir dizi değil ama Öner Erkan ve Erkan Can gibi sevdiğim oyuncular yer alıyor ve bunun için ara sıra izliyorum. Daha 3. bölümü yayınlanacak bir dizinin bir hafta gösterilmemesi ciddi bir hatadır. Tekrarı yerinede seçim programı konulmuş. Diziye yazık oluyor.
Zaten seçim programı nedeniyle gösterilmemiştir. Seçim programının çok iyi reyting alacağını tahmin ediyorum.

Üsküdar'a Giderken'in ikinci bölümünü de izledim dün. Kaliteli bir iş. Diğer komedi dizileri gibi sürekli güldürmüyor belki ama yer yer kırıp geçiriyor :) Özellikle Öner Erkan ve Murat Cimcir çok başarılılar...