Bu Görüntüler Çok Çirkindi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri üyelerinden Hülya Avşar'ın 4 yaşındaki küçük yarışmacı Baha'nın poposunu uzun uzun ısırmasının yankıları sürüyor.Çoğu kişi Hülya Avşar'a tepki gösteriyor,çok ağır sözler de söyleniyor.Ben psikolog veya doktor kesilip uzun uzun açıklamalar yapmayacağım,yorumu başlıkla sınırlandırmak niyetindeyim,takdir sizin.
grl0n.jpg

Acun reyting için herşeyi yapar. Buna defalarca şahit olmuşluğumuz var zaten. Muhtemelen o istemiştir.

amerikada olsa hülyayanı çocuga cinsel tacizden içeri alırlar burda alkışlanıyor ben rtükten umutluyum buna ceza verecektir

O pantolunu indirecen filan dedi seyirci ooo laşmaya başladı.Fesat millet yeminle. :D Harbi çok abarttı.

Bence bir şey yok. Benim de çocuğum olsun ben de ısıracağım. :D Ne yani taciz mi etmiş olacağım? :D

bnce saçmalık sanki çocuk ergenliğe girmiş de taciz ediliyor :D rtük ceza vermez

Çocuk seviyor mu daha doğrusu kavrayabiliyor mu ne olduğunu acaba? Sözlükten bir yorum:elbet hülya avşar art niyetle hareket etmedi ancak çocukları bu şekilde sevmek sakıncalıdır zira adı üstünde çocuktur ve poposuna dokunulmasını bir sevgi gösterisi olarak algılaması tehlikelidir.bugün hülya diye biri tamamen art niyetsiz çocuğunuzun poposunu ısırır yarın atıyorum hüseyin diye bir başkası tamamen farklı duygularla aynı eyleme yöneldiğinde çocuk bunu normal karşılayabilir ve hem çocuğunuzu hem sizi çok üzerek bir ömür boyu taşınacak telafisiz yaralar açar.niyet temiz olsa da hareket tarzı yanlıştır.

Sevgi gösterisi abartıydı sadece.Yoksa hangimiz cocugumuzu yegenizmizi yada komsunun cocugunu ısırmamiştir? Evet hepimiz ısırmiştiriz ama "aagggghhhhh pantolunu sıyırıcam o popoyu bi güzel ısırıcam" dememişizdir.Art niyetlilik olarak algılamayın ama abartı sevgi olarak düşünün.

Haa birde acun nedense her izleyişimde iyice bi illümanist görmeye başladım(b) Çok ilginç her izliyorum sanki illüminati birşey var gibi "seziyorum"...Bakın adamın programındaki sevgi gösterisi bile sapıklılığa sapkınlığa cinsel taciz olaylarına yol acmiş.

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan