Bu Diziyi Sadece Kuaförlerde İzleyebilirsiniz !

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
[h=2]şte şimdi bir kuaför dükkanı düşünün ki dizi seti oldu. Ve o dizi kuaförlerde geçen bu gerçek hayatı anlatıyor[/h]

Yeni bir dizi geliyor... CTV (Kuaför TV) markasıyla kuaförlere yayın yapan; 10 binden fazla ekranda kurumlara kurumsal TV sistemleri sunan Sistem 9 Medya şimdi de bir dizi ile huzurlarınızda... "Bir Berber Bir Kuaföre'' adlı dizinin ünlü oyuncuları var; müşteriler de kendini dizi setinde buluveriyor.


Düşünün bakalım; en koyu siyasi tartışmaların döndüğü; piyasaların, finans fırsatlarının en yakından takip edildiği; mutfak ekonomisinden yemek tariflerine; moda trendlerinden ilişkilere; Ayla'nın yeni sevgilisinden komşunun yaramaz oğluna kadar hayatın içinde ne varsa her şeyin harbi konuşulduğu; aşk, kıskançlık, hayranlık, öfke, kin ne duygu varsa sel olup aktığı yer neresidir?


Evet bildiniz, kuaförlerden sözediyoruz. İşte şimdi bir kuaför dükkanı düşünün ki dizi seti oldu. Ve o dizi kuaförlerde geçen bu gerçek hayatı anlatıyor: Bir Berber Bir Kuaföre. Projenin en dikkat çekici noktası ise dizinin kuaförlerde izlenecek olması.


1324 KUAFÖRLE AYNI ANDA SOSYAL AĞLARDA

Sistem 9 Medya, son ürettiği inovatif ürün dijital tavla masasından sonra yine bir ilkle karşınızda... 10 binden fazla ekrana digital signage ağıyla yayın yapan Sistem 9 Medya; Bir Berber Bir Kuaföre adlı diziyi de işte bu ağ sayesinde CTV'de (Kuaför TV) yayınlayacak. CTV; A plus kuaförlerdeki 1324 ekranda reklam fırsatları sunan bir televizyon sistemi. Dizinin sadece yayını değil yapımı da Sistem 9 Medya'ya ait.

Bir Berber Bir Kuaföre; kuaförlerin en yoğun olduğu Çarşamba-Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftanın 3 gününde farklı saatlerde 6 tekrar olarak yayınlanacak.


Dizi; 1324 kuaför salonuyla aynı anda dizinin internet sitesi ile Sistem 9 Medya'nın facebook ve twitter sayfaları olmak üzere sosyal ağlardan da canlı ve sesli olarak izlenebilecek.


Çekimleri Capacity AVM'deki Şenol Zeytinoğlu Kuaför'de yapılan dizinin yönetmenliğini Cankut Okutur, yönetmen yardımcılığını Hakan Yıldız üstleniyor. Atılgan Gümüş, Onur Atilla ve Doğan Akdoğan hem senaryoyu yazıyor hem de oynuyor.


Kuaför Atilla; Kalfa Cüneyt ve Çaycı Burhan'ın ana kahramanları olduğu dizi setinde dükkana gelen müşteriler de bir oyuncu oluveriyor. Dizide televizyonlardan tanıdığımız Gülden Günay, Çiğdem Batur gibi sürpriz konuk oyunculara da rastlamak mümkün olacak.


SİSTEM 9 MEDYA

2005 yılında birkaç kuaför salonunda kurduğu kapalı devre televizyon sistemi CTV ile bilişim sektörüne yepyeni bir pencere açan Sistem 9 Medya; bugün Türkiye çapında 10 bine yakın ekranıyla en büyük digital signage ağına sahip.


Sistem 9 Medya'nın reklam mecraları kısmında yer alan CTV ise bugün 259 noktada 1324 ekranla (Kuaför TV) yayınını sürdürmektedir.



kuafordizisi.jpg