Bu Adamı Hatırlayan Has Dirilişcidir?

Yahu dizide rolu onemli iste teallam.

Yakamoz gelse kacican yani ben hemen iletisime geceyimde foruma ceki duzen getirsin.

Yahu dizide rolu onemli iste teallam.

Yakamoz gelse kacican yani ben hemen iletisime geceyimde foruma ceki duzen getirsin.
bekle getirir zaten kendisi yüzünden bir düzine insanın yönetime güveni sıfıra indi

önemli rolse başlık niye hatırlayan diye
önemliyse izleyen hatırlar zati

bekle getirir zaten kendisi yüzünden bir düzine insanın yönetime güveni sıfıra indi

önemli rolse başlık niye hatırlayan diye
önemliyse izleyen hatırlar zati
Ozan o yuzden mi cok uzuldu gitmesine.
kalsaydi su an darksaalın gorevini alip co admin olmustu seni banlardi ne guzel ah abim yanlis zamanda gittin.

Gelsin ama yönetime giremez. Bu güzel ortamı bozmaz Ozi.

Tam cezalı mesaj.
Dur görevimi yapayım.
İsine gelenleri yapicaksan modluktan attiririm seni.

kalsaydi su an darksaalın gorevini alip co admin olmustu seni banlardi ne guzel ah abim yanlis zamanda gittin.

Yönetim bana itiraz edemez. Kıymetlisiyim oranın ben.

ozan üzülebilir sevinen sayısı üzülenin 12 katı
))

Kiskandiniz adami sizden iyi yonetiyor forumu diye neyse twitteri var bende sana bi ayar versin donup.
ben ne ara yönetici oldum d abenden iyi yönetsin
ayrıca ben yönetici olmak istemem her konuda tarafsız kalabileceiğimi sanmıyorum
tarafsız olmayanın da yöneticilikte işi yok yoksa anca kendinden nefret ettirir yakamoz gibi

Senin kiskirtici konularina kiliti vuruyordu digerlerininde adamin yerinde gozu vardi.