ben atacan etiketleyene ka gelmedim zaten bu tarz bölümü öne çıkarmak için açılan konulara yazmamKendin damladın çekememezlik hepinizde var.
ben atacan etiketleyene ka gelmedim zaten bu tarz bölümü öne çıkarmak için açılan konulara yazmamKendin damladın çekememezlik hepinizde var.
Kendin damladın çekememezlik hepinizde var.
İzleyenleri test ettim.ben atacan etiketleyene ka gelmedim zaten bu tarz bölümü öne çıkarmak için açılan konulara yazmam
O konuda laf at o zaman.Aaaa😱 Bugün MYK konusunda reytinglere büyük darbe inecek maç var deyip kışkırtan sen değilmiydin.
tek resimli konu ben de açarım my de 300 oyuncu vr en azİzleyenleri test ettim.hadi diziyi kiskaniyon, engin'i kiskaniyon, bari konularimizi kiskanma.
O konuda laf at o zaman.
İzleyenleri test ettim.hadi diziyi kiskaniyon, engin'i kiskaniyon, bari konularimizi kiskanma.
O konuda laf at o zaman.
Ac banane.tek resimli konu ben de açarım my de 300 oyuncu vr en az
Gordugunuz gibi adamin derdi gorevini yapmak degilmiş birde bunu mod yaptılar.Bizim mekanı kirletenin mekanını basarız.
işte açmıyorum belli bir kalitem var dizinin bölümünün de belli bir kalitesi var üdşüremem o kaliteyi sıradan diziler gibiAc banane.
Gordugunuz gibi adamin derdi gorevini yapmak degilmiş birde bunu mod yaptılar.
Ac banane.
Gordugunuz gibi adamin derdi gorevini yapmak degilmiş birde bunu mod yaptılar.
Benim oylarim olmasa olamicaktin akilli olYönetime dil uzatma.Dilini keseriz senin.
Benim oylarim olmasa olamicaktin akilli ol
Helal sana bu hafta yukseldiniz yukseldiniz yukselemediniz hsftaya duseceksinizSen bizim için hep değerlisin.Sana laf yok Dirilişe var.
Helal sana bu hafta yukseldiniz yukseldiniz yukselemediniz hsftaya duseceksiniz
Offf ne guldum yaBizim kitle sağlam. 15'e bile yükselebilir.
Bu adam siradan biri degil konu gerekli yani birdaha dirilis konusuna girmemen gerektigini anlamissindir.işte açmıyorum belli bir kalitem var dizinin bölümünün de belli bir kalitesi var üdşüremem o kaliteyi sıradan diziler gibi
ayrıca yakamoz süper mod olduysa herkes mod olmalı bence))
Offf ne guldum ya: FEn fazla 10
Aynen kesecek zatenBu adam siradan biri degil konu gerekli yani birdaha dirilis konusuna girmemen gerektigini anlamissindir.
Veee yakamoz'un arkasindan konusma gelirse sesini keser.
nesi sıradan değil vadiye gelen andy garcia gibi hollywood starı mı adı bile duyulmamışBu adam siradan biri degil konu gerekli yani birdaha dirilis konusuna girmemen gerektigini anlamissindir.
Veee yakamoz'un arkasindan konusma gelirse sesini keser.
Bak gelmesin ha seni gonderirnesi sıradan değil vadiye gelen andy garcia gibi hollywood starı mı adı bile duyulmamış
yakamozun yüzüne de söyledik merak etmegelsin ne sesimi kesecek onun adaletsizliklerini görmektense banlanıp gitmek daha iyidir sesiz kalmadık kalmayız)
göndersin sıkıntı yok bize yazacak yer çokBak gelmesin ha seni gonderir
Haber var mi?göndersin sıkıntı yok bize yazacak yer çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?