Kurallar icabı. 3-5 cümle yazması lazım.
Ya bırak ya kösemciler gelmiş gitsinler kendi konularına biz laf atmıyoruz.
forumda da kutuplaşmaYa bırak ya kösemciler gelmiş gitsinler kendi konularına biz laf atmıyoruz.
Sen arkamızdan konuşuyorsun amaforumda da kutuplaşma
konuşulacak malzeme veriyon demek kiSen arkamızdan konuşuyorsun ama))
Ne kadar çalışkan bir yönetici.Kurallar icabı. 3-5 cümle yazması lazım.Emreyede gerekli tepkileri gösteririm.
Tamam Efe uzatmayın gerek yok bunlara. 😉Ya bırak ya kösemciler gelmiş gitsinler kendi konularına biz laf atmıyoruz.
Tm kardeşim uzatmam.Ne kadar çalışkan bir yönetici.Benim anlamadığım Emre konuya ne yazacak başka.Bölüm özeti falan mı. Çok kastın bence.
Tamam Efe uzatmayın gerek yok bunlara. 😉
bu konuya mrt-06 etiketlemiş efe deAnticiler niye her konumuza damlıyor? @EFE UYSAL
Vay vayyy bu adamı bilirmin hollywwood oyuncusuymuşbu konuya mrt-06 etiketlemiş efe dedavete icabet ederiz elbet
konuyu okumadım k gerçi okunacak bişi de yok konuda adı neymiş bir imdb sine bakalımVay vayyy bu adamı bilirmin hollywwood oyuncusuymuş
Oku çok güzel yazıkonuyu okumadım k gerçi okunacak bişi de yok konuda adı neymiş bir imdb sine bakalım
Sen anlama zaten dirilişcilere sorulan bir şey.konuyu okumadım k gerçi okunacak bişi de yok konuda adı neymiş bir imdb sine bakalım
demek ki basit bir şey bnm yüksek seviyme uymaz o yüzden bakamasam da olurSen anlama zaten dirilişcilere sorulan bir şey.
baktım bir tepenin gözleri var adı bilinen orada da sahne oyuncusymuş
Spartacusdemek ki basit bir şey bnm yüksek seviyme uymaz o yüzden bakamasam da olur
baktım bir tepenin gözleri var adı bilinen orada da sahne oyuncusymuşzaten filintada da oynamış pek zor olmamıştır dirilişte oynaması
Ya bırak ya kösemciler gelmiş gitsinler kendi konularına biz laf atmıyoruz.
Ne kadar çalışkan bir yönetici.Benim anlamadığım Emre konuya ne yazacak başka.Bölüm özeti falan mı. Çok kastın bence.
Tamam Efe uzatmayın gerek yok bunlara. 😉
Kendin damladın çekememezlik hepinizde var.Billy laf atıyor.Yoksa ne işim olur bu ucuz konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?