- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Fotoğraf bulamamış.Trt'nin HD'si niye bu kadar kötü.HD yazmasa inanmazdım.
ibn arabi ile bi sahneleri var hiç unutmuyorum.Ömer unutulurmuKeşke kalsaydı dizide.sss
Aynen Arabide kayboldu ortalıkta yok.ibn arabi ile bi sahneleri var hiç unutmuyorum.arabi buna ormanlık alanda bekle demişti dinlemeyip gitmişti derede boğuluyordu.
Fotoğraf bulamamış.
Evet serbest sen neden geldin buraya kıskançlık krizlerden çıkammışsınAyrıca tek bir foto ile konu açmak serbest mi.Konuyu silmek lazım.
Evet serbest sen neden geldin buraya kıskançlık krizlerden çıkammışsın
Dirilişten sorumlu değilsin amaYoo ne münasebet.Bu bölümden sorumlu yöneticiyim. Her türlü konuya bakmam icap eder.
konu dirilişse senin yöneticiliğin geçmez.Yoo ne münasebet.Bu bölümden sorumlu yöneticiyim. Her türlü konuya bakmam icap eder.
Titus öldürdüya bizimkilere yardım etti Haçlı kalesini yıkmak için.Dizide hastalıktan ölen adam mıydı bu ama sima olarak başka diziden hatırlıyorum şuan aklıma gelmedi.
Dirilişten sorumlu değilsin ama
konu dirilişse senin yöneticiliğin geçmez.
Dizide hastalıktan ölen adam mıydı bu ama sima olarak başka diziden hatırlıyorum şuan aklıma gelmedi.
Yok valla buraları izlememişim.Titus öldürdüya bizimkilere yardım etti Haçlı kalesini yıkmak için.
Bu kafasızlık olunmaz açıklamamı yapsın ismini söylesin yani. Beynin yanmış.Tun dizi film bölümünde yetkiliyim. İyi geçinin benimle yoksa böyle yakalarım.
@xemrexxx 'e haber edeyimde konuyu şikayet etsin.
Sen ne düşünüyorsun syn. Yöneticim. Konu münasip olmuş mu.
konunun amacı zaten adamı tanıyabilmeleri daha fazla resim koysam başlıkla ne alakası olurdu?
senden büyük mert'im hiç bir fok yapamazsın.@mrt-06
Bu kafasızlık olunmaz açıklamamı yapsın ismini söylesin yani. Beynin yanmış.
bnmkiler gönderme amaçlı ya da başarı gösteren şeylerdi burada ne var çözemedim komik rsimler bölümü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?