- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
1 puanim Gülşene. Sahibide bildiği için karşılık vermişBu hafta ben de belki 1 veririm, içimde kaldı.
3 ve üstünü seviyorsan harika diyorsan cek dissiHarikasın
1 puanim Gülşene. Sahibide bildiği için karşılık vermişBu hafta ben de belki 1 veririm, içimde kaldı.
3 ve üstünü seviyorsan harika diyorsan cek dissiHarikasın
1 puanim Gülşene. Sahibide bildiği için karşılık vermişonu ilk paylasinca ifşa ettim zatenhareketli parçalar bu hafta iyi olmayacak gibi ama bazen sevdiklerim oluyor. ben Anket kisminida kontrol ediyorum. ordan gelenler düşündüğüm puandan -1 alacaklarhenüz bakamadim hepsine
3 ve üstünü seviyorsan harika diyorsan cek dissi
ben bu hafta düz sıralama yapacam belki 1-2 sira atlarim7 kişi kaldık verebileceği 6 oy varken 3 ve üstü dedi yani gayet iyi sen jüri başkanısın sıralaman farklı hala yorum yapmadın şarkımı hareketli ama Candanın Melek şarkısı tarzında
ben bu hafta düz sıralama yapacam belki 1-2 sira atlarim
Melek sarkisi isminden dolayiydi. Ben rakipler cok iken Shakiraya tam puan vermistim. Hareketli parçalar güzelse iyi puan alir. Yanliz bunuda diyeyim diğer yarismada tam puan verdigimiz belki burda ortalama olur ve sebebide rakipler farkli. Geçen haftalarda böyle bir mevzu alay konusu olmusta deyineyim dedim.Ben anketteki oylara baktim seninkine puan vermemisimAnketten gelenlerden puan kıracamama sen 2 den yüksek olursun
Anket derken @Çiğdem- in muzik anketi diyorum. Ordaki yuksek oy alinan sarkilara sarilmis olanlarin puanini kiracam. Seninki zaten cok yüksek almamiş kirmama gerek yokAnkette benim şarkım varmıymış kiZaten senin müzik tarzını biliyorum sana çok uzaklarda olan bir hareketli değil
Anket derken @Çiğdem- in muzik anketi diyorum. Ordaki yuksek oy alinan sarkilara sarilmis olanlarin puanini kiracam. Seninki zaten cok yüksek almamiş kirmama gerek yok
Bugün Survivor konusu açilmadimi?Ben ankette olduğunu bile bilmiyordum o zamanlardan hatırladığım nadir şarkılardan biri çoğunu daha sonralarda duydum o yüzden onunla katılmak istedim
Bugün Survibor konusu açilmadimi?
Sen ac ben havamda değilimBilmiyorum ki bakmadım açılmadıysa sen aç olmadı ben açarım
Bu arada ben ankete bakmadım şarkım olmayınca Çiko Musti seviyor diye aklıma direk o geldi1 puanim Gülşene. Sahibide bildiği için karşılık vermişonu ilk paylasinca ifşa ettim zatenhareketli parçalar bu hafta iyi olmayacak gibi ama bazen sevdiklerim oluyor. ben Anket kisminida kontrol ediyorum. ordan gelenler düşündüğüm puandan -1 alacaklarhenüz bakamadim hepsine
3 ve üstünü seviyorsan harika diyorsan cek dissi
Sen merak etme sana iyi puan gelirBu arada ben ankete bakmadım şarkım olmayınca Çiko Musti seviyor diye aklıma direk o geldi
Liste nerede ya ben bayağı geride kaldımSen merak etme sana iyi puan gelir
Kesin beni beğenmedin .ssKullandım oylarımı.
Benim şarkı @Bully kanka sen seçsen açık ara 1. olacak derdim, emindim sen de paylaşacan diye zaten. Bakalım bana nasıl verecek millet.
@batuhankaralar en beğendiğim oldu.
Genel olarak iyi hafta iyi, sadece 1 puan verdiğim şarkı baya kötü idi.
Spoi vermeyeyim.Kesin beni beğenmedin .ss
Ben izlemiyorum şu an. Bu saate kadar açmadıysanız açmayın artık zaten
Sen vermesen de ben anladım .ssSpoi vermeyeyim.Zaten 6 puan verdim hepsi ifşa olacak.
Her hafta yillarin anketi yapiliyor. Cigdem 6. sayfada galiba linkleri paylaşmış ve çoğu kiside orda oy sayisi cok olan sarkilarka gelmis.Liste nerede ya ben bayağı geride kaldım
haha neyse ben açacam siz durunBen izlemiyorum şu an. Bu saate kadar açmadıysanız açmayın artık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?