Ben tam zamanında basıyorum valla ben de anlamadım nasıl önce yazabiliyorlar.Senmi yavassın bunlarmı hızlı ayoll sende dizideki flash gibisin dünyanın ben en hızlıyım diyor ama ehr sezon daha hızlısı geliyor ayoll
Ben tam zamanında basıyorum valla ben de anlamadım nasıl önce yazabiliyorlar.Senmi yavassın bunlarmı hızlı ayoll sende dizideki flash gibisin dünyanın ben en hızlıyım diyor ama ehr sezon daha hızlısı geliyor ayoll
Dur bunu da değiştircem. Sevdiğim bir şarkıyla girmek istiyorum.
Ben o şarkıya bir kere Berbat demişim lafımı çiğneyip onu almam@FaJi Bulutlara Esir Olduk alsana
Aynen unuttun demek oyladığın şarkıyı
Bu daha güzel zaten iyi puan gelecek sonunda sana mangadan sonra bir türlü zevkime uygun seçemedin bu şarkıyı severim
Yahu sen genel kitleye bak onlar sever ama sen bilirsinDur bunu da değiştircem. Sevdiğim bir şarkıyla girmek istiyorum.
Ben o şarkıya bir kere Berbat demişim lafımı çiğneyip onu almam
Bu şarkıyla elenirim benBu daha güzel zaten iyi puan gelecek sonunda sana mangadan sonra bir türlü zevkime uygun seçemedin bu şarkıyı severim
Okyanus ile gelseneNe seçeyim, aklımda 2 şarkıda seçildi.s.s
O kadını sevmiyorum.Okyanus ile gelsene
Yok klipsiz derken İhanetden Geri Kalan diyordum.Bu nasıl?
@MayısKralı bizimi trolluyor son günlerde anlamıs değilim ayoll allah allah@MayısKralı bence de değiş elenmeni istemem Özlem Özden'i erkenden kaybedemeyiz. .ss
Oğuzhan Koç?O kadını sevmiyorum.
Şarkı da süper değil.Aklımda klipsiz bi parça var, onunla gelecem büyük risk olsa da.
Yok klipsiz derken İhanetden Geri Kalan diyordum.
Bak bu da güzelBu burda dursun.
Dinledin mi şarkıyı@MayısKralı yol yakınken değiş diyebilirim sanabence yani
yabancı hiçbir şarkı seçme ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?