Ben elemiyorum yalnız, her hafta 14 ile 20 kişi arasında oy kullananlar karar veriyor o yüzden "elediysen" ifadesi doğru değil.Eğer Özlem Özdeni elediysen yarışma bitmiştir.
Ben elemiyorum yalnız, her hafta 14 ile 20 kişi arasında oy kullananlar karar veriyor o yüzden "elediysen" ifadesi doğru değil.Eğer Özlem Özdeni elediysen yarışma bitmiştir.
Elendiğim yarışmalar beni ilgilendirmiyor ama senin hatrın için bir bakarımSana harika puan verdim karşılığında Yildizlar yarisiyorda Şener Sen ustama tam puan ver.
oy ver yani. Hababam sinifi serisi
Ben elemiyorum yalnız, her hafta 14 ile 20 kişi arasında oy kullananlar karar veriyor o yüzden "elediysen" ifadesi doğru değil.Birde elensen bile zorunlu jüri oluyorsun.
3 sahne var sadece. haftaya finalElendiğim yarışmalar beni ilgilendirmiyor ama senin hatrın için bir bakarım
Senin espri yaptığın anlaşılmıyor ki hep bir kaoslusun. .ssEspri olduğunu gayet iyi anlamış olman lazım niye böyle üslüp konusuna girdin anlamadım yoksa kendimi Özlem Özden gibi bir cast ajans oyuncusuyla kıyaslamam yani.
Bu şarkıları nerden buluyorsun hocam.haydi birakin kavgayı
kafalara geçirmeyin tavayı
Bu akşam senlik var programda
Elenen alacak havayıoh oh
zor olmuyorBu şarkıları nerden buluyorsun hocam.
Program boyunca şarkılarınızı bekliyorum hocam, paylaşılan şarkıları açıp dinliyorum arka fonda.zor olmuyorbide mobildenim. bilgisayar olsa uçururum
hangi tarz istersin? basta roman havasiyla baslayacam sonra rüzgar nereye salarsaProgram boyunca şarkılarınızı bekliyorum hocam, paylaşılan şarkıları açıp dinliyorum arka fonda.
Sende olmasanYildizlarda oylama başladi hemen kullanUstam Hababam sinifiyla geliyor yine tam destek bekliyorum
Bol bol dertlenecek şarkı paylaşırsan iyi olur Zeynep hocam.hangi tarz istersin? basta roman havasiyla baslayacam sonra rüzgar nereye salarsa
5 dakika sonra Afitap ile zirvedeyiz. Sırf Sıla kazanır diye düşük verecek isimleri de alacağım
Tabiki AfitapBenim ilk ikim sıla ama bakalım hanginiz zirvede
Bence Yan Benimle zirvede olacak5 dakika sonra Afitap ile zirvedeyiz. Sırf Sıla kazanır diye düşük verecek isimleri de alacağım
Şimdi bu gazla 1000 tane recal yazarım.Ey ahali duyduk duymadik demeyin
puanlara sitem etmeyin
eğlenmeye eğlendirmeye geldik
Sunucumuz @mrt-06 yı üzmeyin
@Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @FaJi @turkuazz @Çiğdem- @soo @Harunnn60 @MayısKralı @Ahmad @Yakamoz-Asi @MasacRE- @MEnes @Doğu @ozmoturk @batuhankaralar @destere
yarışma başlıyor haydi ekran başına
Sıkıntı Yok yabancıya gitmezBence Yan Benimle zirvede olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?