Kişisel olarak algılama tavrımı. Sadece genele yaydım.Şarkın güzel bence.
Tavır yapmana gerek yok Deniz geçen haftalar da aynı sorun olmuştu ve benim mesajımdan sonra baz alınacak demiştik, kural böyle ne yapalım.
Kişisel olarak algılama tavrımı. Sadece genele yaydım.Şarkın güzel bence.
Tavır yapmana gerek yok Deniz geçen haftalar da aynı sorun olmuştu ve benim mesajımdan sonra baz alınacak demiştik, kural böyle ne yapalım.
Bu sarki benim bekledigim sarkiydiŞarkın güzel bence.
Sana bu suratsızlık yakışmıyor.Kişisel olarak algılama tavrımı. Sadece genele yaydım.
Canım aşırı sıkılıyor birini görünce acayip sinir oluyorum nedensizce ondandır.Sana bu suratsızlık yakışmıyor.
Bu bilgisayar saatleri herkeste değişik sanırım @Bully ve seninki aynı ama benim bilgisayar saati 2 dakıka önden gidiyordu sizden cnmŞarkın güzel bence.
Sen neden böyle nefretlendin ki.Bu sarki benim bekledigim sarkiydi
bu hafta cok ama cok gicik oylama yapacagim.
kötu puanlar havada ucusabilir
Bu haftaki şarkım, umarım beğenirsiniz
Her hafta konsept değişiyor bence aynı şarkıların denk gelmesi normalBu şarkı yarışmıştı farklı konseptle yarıştı belki ama tekrar yarışması çok saçma olur.
Engelleme butonu var.Canım aşırı sıkılıyor birini görünce acayip sinir oluyorum nedensizce ondandır.
Her hafta konsept değişiyor bence aynı şarkıların denk gelmesi normal
nefret ne alaka ya aaaa oylamam yoksa bu hafta bakSen neden böyle nefretlendin ki.
Neyse önemli değil.
Senden Michael Jackson bekliyordumHerkesin bildiği bir şarkı ile geliyorum. Bilmeyen varsa atlasın lütfen en yakın camdan.
Is the Final Countdown diye haykıralım göğe doğru bu şarkıyı dinlerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?