Seçenekler içinde en iyi seçimBende Arabesk seçtim
Seçenekler içinde en iyi seçimBende Arabesk seçtim
aaaaa utan utan sibel can , seda sayan , hülya avşar seven birisi olrak onlardan utan ayoll tühh sanaEn istemediğim konsept çıkacak sanırım.
Teşekkürler ablam.
bu sefer konsept fantazik olsun yarışmacılar soyunup şarkı söylesinYoğun istek üzerine yeni konseptler ekledim.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Aserat @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Yok ondan değil daha ileriki haftalarda seçilse daha güzel olurdu.aaaaa utan utan sibel can , seda sayan , hülya avşar seven birisi olrak onlardan utan ayoll tühh sana
Benim en sevdiğim tarz oyüzden o seçilirse oylamamda zevkime göre oylayacam yani bonkör davranmak yokSeçenekler içinde en iyi seçim
O format dışı olur biraz.bu sefer konsept fantazik olsun yarışmacılar soyunup şarkı söylesingerçi öyle bir durumda ben sadece hogathanın şarkısını izleyip tam puan verirdim
Rock kategorisinde de yabancı/yerli ayrımı olursa harika olur80'lerde önce karışık yaparız daha sonra sadece yerli sadece yabancı yaparız, daha çok haftamız var.
Madem en iyi o da Sibel'e neden her hafta 1 puan veriyordun. 😡Seçenekler içinde en iyi seçim
formatın içi dışımı olur sonuçta formatı sen belirliyorsunO format dışı olur biraz.
O zaman yine sana danışayımBenim en sevdiğim tarz oyüzden o seçilirse oylamamda zevkime göre oylayacam yani bonkör davranmak yok
Ama o talep sadece senden geliyor, genel istese belki.formatın içi dışımı olur sonuçta formatı sen belirliyorsunsunucu olarak seyirciden gelen talebe göre format oluşturman lazım
Sibel Can söyleyemiyor malesefMadem en iyi o da Sibel'e neden her hafta 1 puan veriyordun. 😡
Bir kulak burun boğazcı öneriyorum.Sibel Can söyleyemiyor malesefBenim arabesk dinlerken havaya girmem lazım
zaten bende sadece hogathayı cıbıl görmek için talepte bulunmuştumAma o talep sadece senden geliyor, genel istese belki.
Lütfen aile programıyız biz. .ss Seni 1 saat sonra This Is Us'dan etiketlerim eğer izleyebilirsem.zaten bende sadece hogathayı cıbıl görmek için talepte bulunmuştumneyse artık başka bir yerde şansımızı deneriz
Müslüm Baba,Adnan abi,Cengiz reis,Bülent abla-abi varken şimdi onu mu dinleyelimBir kulak burun boğazcı öneriyorum.Nasıl söylemiyor. .ss
Ben yine sana bir liste ile gelirimdanışanlar çoğaldızorlanırım
Ama bu saydıkların erkek Bülent dışında. Erkek sanatçılarla bayan sanatçıları karşılaştırmak mantıklı mı sonuçta ses tınıları aynı değil.Müslüm Baba,Adnan abi,Cengiz reis,Bülent abla-abi varken şimdi onu mu dinleyelim
Ben yine sana bir liste ile gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?