Abla olarak aşiretimize uye oldu
Etiket yap bakimDiğerlerinede yap. Özellikle bi grup çok başa baş. 7 dakikada orayı hallet.
Eltim kim
Gelmenle birlikte eşitliği yakaladık.Ben @kerem e demiştim sinek gibi şimdide akustiğe çökecekler diye@Forumdash @dreamy @sokak sanati @xemrexxx
Sen kendi kendini atayamazsınArtık bilmiyorum ne olarak ama üye olmuş. Bende milli şef olarak.
Sen kendi kendini atayamazsınBizim oyumuzla gelmen gerek malasef
Sen çok film/dizi izlemişsin.Milli şefin ve Demirkıratın olduğu yerde atama olur
Ben aşiretin dedesiyim. @xemrexxx nin de haliyle dedesi filan oluyorum. Soy ağaci yaptırtma bana şimdi
Yaşlıya el kalkmazYolarım onu
@dreamy evladımın dediği gibi çok dizi izliyorsunMilli şefin ve Demirkıratın olduğu yerde atama olur
Sen de doğuramıyorsun ablası
Alamancı gibi zevksiz tam puan verdiyse kesin puan alırımNeyse @kerem 'in oyları. Tersten falan kullandığını umut edelim yoksa kulakları ile dinlemediği açığa çıkacak.
13p) DOKTORLAR (Defalarca kez dinledim, Levent'in Ela'yı düğün günü terk edişinin tramvası hala üstümde.)
13p) ÇILGIN BEDİŞ (Muhteşem, geçen sene hatırlayınca ansızın açıp açıp dinliyordum yine.)
13p) HIRSIZ POLİS (Harika ötesi, yarışmacı olsam aklımdaki şarkılardan biri olurdu herhalde.)
13p) SÜPER BABA (MP3'ten açıp açıp az mı dinlerdik.)
13p) RUHSAR (Efsane. Bu puandan başkasını haketmiyor.)
13p) YALANCI YARİM (Diziyi izleyen biri olarak bende iz bıralan bir şarkıydı kesinlikle.)
10p) Hatırla Sevgili
10p) Kavak Yelleri
7p) Cennet Mahallesi
7p) Hayat Bilgisi
5p) Çocuklar Duymasın
3p) AVRUPA YAKASI (Yürek mi yedin, bu ne yavrum? 1 vermek isterdim aslında ama verebileceğim en düşük puan bu.)
3p) ULAN İSTANBUL (İğrenç, berbat ötesi, böyle bir şey olamaz. Kulaklarım kanadı.)
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?