TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta Sonuçları

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Neyse @kerem 'in oyları. Tersten falan kullandığını umut edelim yoksa kulakları ile dinlemediği açığa çıkacak.

13p) DOKTORLAR (Defalarca kez dinledim, Levent'in Ela'yı düğün günü terk edişinin tramvası hala üstümde.
)
13p) ÇILGIN BEDİŞ (Muhteşem, geçen sene hatırlayınca ansızın açıp açıp dinliyordum yine.
)
13p) HIRSIZ POLİS (Harika ötesi, yarışmacı olsam aklımdaki şarkılardan biri olurdu herhalde.
)
13p) SÜPER BABA (MP3'ten açıp açıp az mı dinlerdik.
)
13p) RUHSAR (Efsane. Bu puandan başkasını haketmiyor.
)
13p) YALANCI YARİM (Diziyi izleyen biri olarak bende iz bıralan bir şarkıydı kesinlikle.)

10p) Hatırla Sevgili
10p) Kavak Yelleri

7p) Cennet Mahallesi
7p) Hayat Bilgisi

5p) Çocuklar Duymasın

3p) AVRUPA YAKASI (Yürek mi yedin, bu ne yavrum? 1 vermek isterdim aslında ama verebileceğim en düşük puan bu.
)
3p) ULAN İSTANBUL (İğrenç, berbat ötesi, böyle bir şey olamaz. Kulaklarım kanadı.
)

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem

Alamancı gibi zevksiz tam puan verdiyse kesin puan alırım