Seni elemeden gitmem.
Kendinde misin?Ne istiyorsun bu çocuktan anlamıyorum. Zaten oyumuda lüzumsuzca eleştirip mobing yaptın. Yeter artık aile fertlerimizi kıskanıp durma.@Forumdash @dreamy @Çiğdem
Seni elemeden gitmem.
Kendinde misin?Ne istiyorsun bu çocuktan anlamıyorum. Zaten oyumuda lüzumsuzca eleştirip mobing yaptın. Yeter artık aile fertlerimizi kıskanıp durma.@Forumdash @dreamy @Çiğdem
Doktorlar’a karşı bir antipatim olsa da tamamen şarkılara göre oy verdim. Beğeneceğini düşünüyorum. Bildiğim bir şarkıymış dinleyince fark ettim.
Seni elemeden gitmem.
Kendinde misin?Yoksa Hepsi Benim oylaması için tatlı gözükmeye mi çalışıyorsun.Biz seni ne ara ailemize aldık hem.
Nasıl tanımıyorsun Havvayı
Nasıl tanımıyorsun HavvayıBildiğin elmaya karşi kandırmışın evladımı ve aşiretimize girmişin@dreamy
Kanmadım zaten.Kandrıyor seni evladım. Böyle güzelliklerine aldanma@sokak sanati
Biz demokrat bi aşiretiz ve toplanıcaz önceBen aşiretin ve dahi bütün forumun milli şefiyim. Kendimi sizin aşirete milli ve değişmez şef olarak atadım
Diss atmayı da bırakmış oldukça şaşırtıcı.@Çiğdem 'e sordum demedim. Ben kendi kendimi yetkili mercii kıldım. Kimseden izin alacak değilim Milli Şef olarak.
Ay hadi başlasın. Ss
Biz demokrat bi aşiretiz ve toplanıcaz önceAtamaymış, kayyummuş tanımayız biz
Diss atmayı da bırakmış oldukça şaşırtıcı.@Forumdash normalde önceki mesajların hepsine diss atması lazımdı.
Sakın yeme o elmayı evladım dikkatli olDiss atmayı da bırakmış oldukça şaşırtıcı.@Forumdash normalde önceki mesajların hepsine diss atması lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?