Her yıldız oyuncunun kaprisi bitmez. @xemrexxx 'de buranın yıldızı ki geri geldi ve kötü huyu buHep en sona birakiyor bu tosbaga, biktirdi beni insallah elenir de kurtuluruz.
Elenmisti hatta ama niye geri aldik bunu lanet olsun .ss
Her hafta böyle yapiyor, biktirdi artik.Her yıldız oyuncunun kaprisi bitmez. @xemrexxx 'de buranın yıldızı ki geri geldi ve kötü huyu buinşallah elenir dediğin kısım için attım harikaAklımdakiyle gelmez umarim. Yüksek puan vermek istemiyorum
Düzenledim.Birkaç şarkıda sanatçı adı yazılmış bence bizde de dizi yazmalı.@kerem
Ne pekiDeğil tabi, saçmaladın .ss
Onlari da yapacagiz, hayirlisiyla.İsveççe şarkılar, Almanca rap, Dua Lipa haftası falan istiyorsunuz galiba iyilik yapıyorum.
Neyse yarışmacı olmadığım için umrumda değil artık.Onlari da yapacagiz, hayirlisiyla.Özellikle Dua Lipa'yi.
Simdi yeni konsept buldum, Kürtce sarkilar diye.Neyse yarışmacı olmadığım için umrumda değil artık.O haftalar oy vermem olur biter.
Foruma kayyum atanması gerekiyordu zaten.Simdi yeni konsept buldum, Kürtce sarkilar diye.Kararsiz kaldim eklesem mi diye, sizin de görüslerinizi alayim.@xemrexxx @Özgür @Çiğdem @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Çiğdem @MayısKralı @bazinga @denizz19 @Dosi @mrt-06 @eskici @dreamy
Harika olur ama seçenlerin olacağını pek sanmiyorum :SSimdi yeni konsept buldum, Kürtce sarkilar diye.Kararsiz kaldim eklesem mi diye, sizin de görüslerinizi alayim.@xemrexxx @Özgür @Çiğdem @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Çiğdem @MayısKralı @bazinga @denizz19 @Dosi @mrt-06 @eskici @dreamy
yine gizlemişsin hangi konuda olduğunuForuma kayyum atanması gerekiyordu zaten.
Hahaha evet, dün iki saat aradım sana soracaktım nereden gizliyorduk diye de buldum sonradan.yine gizlemişsin hangi konuda olduğunu
Ben kendim komple gizlendim
Ben okeyim çok da severimSimdi yeni konsept buldum, Kürtce sarkilar diye.Kararsiz kaldim eklesem mi diye, sizin de görüslerinizi alayim.@xemrexxx @Özgür @Çiğdem @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Çiğdem @MayısKralı @bazinga @denizz19 @Dosi @mrt-06 @eskici @dreamy
atıp tutmuştun gizlenmek saçma diyeHahaha evet, dün iki saat aradım sana soracaktım nereden gizliyorduk diye de buldum sonradan.
Baktım herkesin kapalı, bir ben miyim nerede olduğumu gösterecek akıllı?atıp tutmuştun gizlenmek saçma diyeyakışmadi sana
Artık eskisi gibi online listesine bakmıyorumgizlenenlerin sayısı daha fazla
Şuan misal konuda 8 üye var 5i gizli
Sen espri gibi yapmışsınBir veciz .ss
işte sırf bu yüzden yetki sahibi olmak isterimBaktım herkesin kapalı, bir ben miyim nerede olduğumu gösterecek akıllı?Yöneticiler o konuda rahat, herkesi görüyor konuya kim bakmış falan.
Ankete ekle tabi ama ben seçmemSimdi yeni konsept buldum, Kürtce sarkilar diye.Kararsiz kaldim eklesem mi diye, sizin de görüslerinizi alayim.@xemrexxx @Özgür @Çiğdem @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Çiğdem @MayısKralı @bazinga @denizz19 @Dosi @mrt-06 @eskici @dreamy
Foruma kayyum atanması gerekiyordu zaten.
Harika olur ama seçenlerin olacağını pek sanmiyorum :S
Çok güzel şarkılar mevcut 😊 Müziğini seviyorum anlamasamda
O kadar yabancı şarkı dinliyoruz, biraz kendi yöremizden de dinlemek şart oldu. İlerki haftalarda ankette yer alacaktır.Ben okeyim çok da severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?