İzledim hepsini tabi kiAyy sahneyi izlemedin mi? Kara Sevdada ki Nihan işte
İzledim hepsini tabi kiAyy sahneyi izlemedin mi? Kara Sevdada ki Nihan işte
Herkeşler ağlıyordu vallaSahnem etkili olan Neslihan'dı ama
Herkeşler ağlıyordu vallaKime üzüleceğimi şaşirdim
Yaa dilek hakkın tuttuysa 😱 Allah seni kahretmesin böyle lanet okunur muAllah seni kahretmesin. İnşallah @serhatt ile halvet olursun.
Yaa dilek hakkın tuttuysa 😱 Allah seni kahretmesin böyle lanet okunur muİnş sen olursun halvet
Sen de geç uyanmayacaktınBana kötü puan vermeyecektin..
Sen de geç uyanmayacaktınNapim
Yoo hiçbişi yapamazsın, akıllı dur emirlerime karşı boyun eğmesini bil.Yavaş gel sen bi. Halkın seçtiği milli şef ile böyle konuşma sonun iyi olmaz. Bir anda bi kayyum gelir sunuculuk kariyerin biter
Hiç merak etme bi jüri başkanı tabelasını iki tıkla kaldırmama bakar.Sülalecek burdayız işt hadi yak@kerem sunucu bey mudahale juri cok saldırgan
Şimdi tanıt yarın okusunlar
https://twitter.com/x/status/1126883836091150336Yumuşatmak senin elinde. @serhatt 'ı yumuşattığın gibi olmaz ama
Hepsi Benim'de düşük verdin dimi yaktım seni
Seninle olsun, ben ona ağır gelirimAllah seni kahretmesin. İnşallah @serhatt ile halvet olursun.
Seninle olsun, ben ona ağır gelirim
Jüri başkanı değil milli şef orayı bi düzelt
@Çiğdem 'e tam destek full destek. Benim hakkımda öyle şeyler demez
Şefimize dokunamazsınızBenim yarismamda milli sef sökmez.
Jüri baskanligini tamamen ortadan kaldirmayi düsünüyorum, en iyisi senin de normal oy kullanman.
Yok seçmedim son tarih ne@xemrexxx şarkı seçtinmi
Şefimize dokunamazsınız
@Forumdash abicimle ailecek geldik @mrt-06 da küçük kardeş @dreamy zaten torun aile şirketi@Forumdash ailecek geldik dedin. Şile içi çatırdamalar var. İçerde adamım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?