S.G.A.T.
Favori Üye
Beceriksiz iste, bir isi beceremiypr dogru dürüst.Bana etiket yok.......
Teşekkürler pompy reis, harikasın.Iste simdi basliyoruz, kiran kirana gelen bir eleme icin nefeslerinizi tutun.
@pompy'nin Oyları:
Ceza - Suspus 10 puan
Gazapizm - Heyecanı Yok 9 puan
50 Cent - In Da Club 3 puan
Ceza - Yerli Plaka 8 puan
Sagopa Kajmer - Galiba 4 puan
Ceza - Fark Var 7 puan
50 Cent & Olivia - Candy Shop 2 puan
Eminem - Lose Yourself 1 puan
Ceza - Neyim Var Ki 6 puan
Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie 5 puan
Şanışer - Susamam 11 puan
Eminemden puan kırdım 6 puanı rihannadan değil @kerem rap bana reddeden kızı hatırlatıyor kime düşük verdiysem kusur bulmasın.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
Iste simdi basliyoruz, kiran kirana gelen bir eleme icin nefeslerinizi tutun.
@pompy'nin Oyları:
Ceza - Suspus 10 puan
Ceza - Fark Var 7 puan
Eminemden puan kırdım 6 puanı rihannadan değil @kerem rap bana reddeden kızı hatırlatıyor kime düşük verdiysem kusur bulmasın.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
irlanda bilgisayarı@pompy bu oylar niye bulmaca gibi yahu..adeta sudoku oynuyorum
Ay nasılsa eleneceksin bi ara, yarışma kazandığın mı var sankiÇabuk yatmışsın bugün ya, normalde geç saatlere kalırdın. Maşallah rüya da görmeye başlamışsın.
Neden@serhatt da oylamıs sanırım üyeler şok yaşayacak
Bombalarımla bölüme damga vurmaya geldim@serhatt da oylamıs sanırım üyeler şok yaşayacak
Açıklama direkt gidebilirim benIste simdi basliyoruz, kiran kirana gelen bir eleme icin nefeslerinizi tutun.
@pompy'nin Oyları:
Ceza - Suspus 10 puan
Ceza - Fark Var 7 puan
Zevkime göreNeye göre oylamıstır kim bilir@serhatt
Rica ederim 😉Çok teşekkürler@12.Adam
eminemden kırdım benim hoşlandığım kız redetti üzüyor @sokak sanatiRihanna'dan puan kıramazsın zaten @pompy Seni kırarım kırarsan
Şarkım gayet güzel güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?