En iyi o zatenMS'de almadıBu Şarkı Benim'de belli olmuyor en iyiler yarıştığı için.
En iyi o zatenMS'de almadıBu Şarkı Benim'de belli olmuyor en iyiler yarıştığı için.
Sezen neysede Tarkanı forumumuz sevmiyor90 lar olsunda biraz göreyim hünerlerinizi.
Gerçi gene Herkes Tarkan ve Sezen Aksuya sarılır ya neyse.
Reyizin yanındayız her zaman
@kerem 'in oyları (Ceza'ya nasıl bu kadar düşük oy verdiğini doruk halkı olarak sorguluyoruz. Zevksizlikte tavan..)
11p) Ceza - Suspus
11p) Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie
11p) 50 Cent & Olivia - Candy Shop
11p) Şanışer - Susamam
9p) Eminem - Lose Yourself
9p) Gazapizm - Heyecanı Yok
9p) Ceza - Yerli Plaka
8p) Ceza - Neyim Var Ki
8p) Sagopa Kajmer - Galiba
8p) Ceza - Fark Var
5p) 50 Cent - In Da Club
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully
@Ahmed Benden beklerken @kerem den yemiş oklavayı@kerem 'in oyları (Ceza'ya nasıl bu kadar düşük oy verdiğini doruk halkı olarak sorguluyoruz. Zevksizlikte tavan..)
11p) Ceza - Suspus
11p) Şanışer - Susamam
9p) Ceza - Yerli Plaka
8p) Ceza - Neyim Var Ki
8p) Ceza - Fark Var
5p) 50 Cent - In Da Club
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully
Değiştirdim 90lar dedim ben
@Yiğitt in elenmesi için mi bekliyorsun heyecanlaHaklısın aslında, bugün banlatmaya çalışmıştı seni
Arkamdan konuşup beste yapacağınıza yüzüme konuşun da düet yapalım.
Fena başlamadık, inşallah In Da Club elenir.@kerem 'in oyları (Ceza'ya nasıl bu kadar düşük oy verdiğini doruk halkı olarak sorguluyoruz. Zevksizlikte tavan..)
11p) Ceza - Suspus
11p) Şanışer - Susamam
9p) Ceza - Yerli Plaka
8p) Ceza - Neyim Var Ki
8p) Ceza - Fark Var
5p) 50 Cent - In Da Club
Sen oy verdinmiReyizin yanındayız her zaman
İstemesi yeterli oldu
Verdim bileOy verdiyse @serhatt ile konuşmam bir daha..
Yok yok seviyor ya..arada fire versede Tarkan her zaman gideri var forumda.Sezen neysede Tarkanı forumumuz sevmiyor
Kuyunu kazıyolar @Bully @Maskeli FedaiArkamdan konuşup beste yapacağınıza yüzüme konuşun da düet yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?