Güçlerimizi birleştiriyoruz bu hafta.
Maalesef, sarki konsept disi kaldi.Attım harikanı da, Küçücüğüm final turlarına kalmadı ki canım ya
Sezen Aksu'nun Küçüğüm çeyrek final şarkısı idi, onla karışmış olmasın@sokak sanati @kerem
Güçlerimizi birleştiriyoruz bu hafta.
Maalesef, sarki konsept disi kaldi.Attım harikanı da, Küçücüğüm final turlarına kalmadı ki canım ya
Sezen Aksu'nun Küçüğüm çeyrek final şarkısı idi, onla karışmış olmasın@sokak sanati @kerem
Hepsi senin yüzünden, bende baktim final sarkisi degilmis.
@xBUGRAx elenirse vebali sensin, sana güvenende kabahat zaten.Neyse Burki'ye bi şeyler yapacağız.
@Bully Bu Yalın 3 kere katıldı hiç birinde mi kalmadı Çeyreğe emin misin
@xBUGRAx elenirse vebali sensin, sana güvenende kabahat zaten.
@Maskeli Fedai bu sarkiyi kullanmamisti bile, öyle hatirliyorum.
Söz Bitti'yle finalde fark atmistim o sarkiya.
Küçücüğüm final turlarında kullanılmadı eminimYalın'dan Her Şey Sensin, Ki Sen ve Sonsuz Ol seçilebilir@xBUGRAx
Söz Bitti'yle finalde fark atmistim o sarkiya.@Maskeli Fedai @Ahmed @xBUGRAx @Bully @Çiğdem @Forumdash
Söz Bitti'yle finalde fark atmistim o sarkiya.@Maskeli Fedai @Ahmed @xBUGRAx @Bully @Çiğdem @Forumdash
Her Şey Sensinle çeyrekte çok iyi sonuç alıp yarı finale çıkmıştım.Zaten Her Şey Sensin ve Ki Sen daha güzel. Ki sen Finale çıkarttı galiba seni. Her şey sensin yarifinale dimi
Ki Sen 1 puan farkla Acik Adres'i gecmisti.Her Şey Sensinle çeyrekte çok iyi sonuç alıp yarı finale çıkmıştım.
Ki Sen'i ben çeyrek öncesi kullandım ama Maskeli yarı finalde kullanıp finale çıktı. İkisinde de 1.olmuştu sanırım Ki Sen
Her Şey Sensinle çeyrekte çok iyi sonuç alıp yarı finale çıkmıştım.
Ki Sen'i ben çeyrek öncesi kullandım ama Maskeli yarı finalde kullanıp finale çıktı. İkisinde de 1.olmuştu sanırım Ki Sen
Mod.
Ki Sen 1 puan farkla Acik Adres'i gecmisti.Tabii o hafta Irem'in zayif sarkisina fark atmistik.@denizz19
Halledicez Buğra'nın işini
Gercekleri söylemek suc mu? O zamanlar yarismaciydim ayrica.Sen niye herkesi etiketleyip algı yaratmaya çalışıyorsun. Biraz tarafsız olman lazım sunucu olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?