Aaa ana sayfaya sincaplı bannerimi koymuş @kerem şimdi fark ettim bende acaba ms konusunamı girdim diyorumSana da iyi geceler bacımiyi bayramlar ayrıca
@kerem
Aaa ana sayfaya sincaplı bannerimi koymuş @kerem şimdi fark ettim bende acaba ms konusunamı girdim diyorumSana da iyi geceler bacımiyi bayramlar ayrıca
Aaa doğru unutmuşum bayramı. Tüh bayramdan sonraya kaldı.
Senin de evladım kutlu olsun şeker bayramınAaa doğru unutmuşum bayramı. Tüh bayramdan sonraya kaldı.Şimdiden ellerinizden öpüyorum, bayramınız kutlu olsun.@Forumdash
Hayatta hiçbir zaman 200 lira bayram harçlığı alacak kadar şanslı olmamıştım. Teşekkürler dedecim.Senin de evladım kutlu olsun şeker bayramınşeker gibi geçsin bayramın
al harçliğin
@Çiğdem harçlığım nerede...Hayatta hiçbir zaman 200 lira bayram harçlığı alacak kadar şanslı olmamıştım. Teşekkürler dedecim.Okuluma yatırım yaparım artık.
Ben sana balya balya veririm evladımHayatta hiçbir zaman 200 lira bayram harçlığı alacak kadar şanslı olmamıştım. Teşekkürler dedecim.Okuluma yatırım yaparım artık.
IBAN’ımı vereyim istersen özelden.Ben sana balya balya veririm evladım
Senin de evladım kutlu olsun şeker bayramınşeker gibi geçsin bayramın
al harçliğin
100 lirasını benden say@Çiğdem harçlığım nerede...
Kız sen benden zenginsin
İyi geceler, pazartesi görüşürüz.Cicili bicili bayramlar @ForumdashSiz harici bilmeyenlerden @alperuz @Ahmed @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici pazartesi gelecem yarın köyde kalacaz görüşürüz
Doğru, sonuçta aynı yerden çıkıyor para
Doğru, sonuçta aynı yerden çıkıyor para
Erkeksin sen abicim erkekler parayı napacakKız sen benden zenginsin
Erkekler de kadınlara vermek için çalişiyor zatenErkeksin sen abicim erkekler parayı napacakBize lazım
hadi tkrrdan iyi bayramlar bacım
İki kişi birbirine Türkçe küfür ederek şakalaşsa ve ceza versek yine aynı şekilde itiraz edecek miydiniz? Yani buna bile itiraz edilmesi enteresan.Yani cok sacma, iki kisi sakalasiyorsa ve bundan ikisi de rahatsiz olmuyorsa baskasindan kime ne? Mesaj silinebilirdi en fazla, hakareti gectim uyari alabilecek bir mesaj bile degil.@bazinga
@Ahmed'i iyi taniyorum küfür eden biri degil kendisi, o kelime de sadece küfür anlamina gelmiyor zaten. Soruma soruyla karsilik verdin, neyse.İki kişi birbirine Türkçe küfür ederek şakalaşsa ve ceza versek yine aynı şekilde itiraz edecek miydiniz? Yani buna bile itiraz edilmesi enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?