@dreamy Sandım yüreğime iniyordu @kerem @sokak sanatiBASLIYORUZ!
@xdragxx'in Oyları:
7 puan Las Ketchup
6 puan Dan Omar
5 puan Michel Telo
4 puan Shakira
3 puan Manu Pilas
2 puan Daddy Yankee
1 puan Indila
@dreamy Sandım yüreğime iniyordu @kerem @sokak sanatiBASLIYORUZ!
@xdragxx'in Oyları:
7 puan Las Ketchup
6 puan Dan Omar
5 puan Michel Telo
4 puan Shakira
3 puan Manu Pilas
2 puan Daddy Yankee
1 puan Indila
Hiç gelmez inş.Arkadaşlar @Forumdash abicim az geç gelecek oyüzden bir diğer sahibi olarak şarkımızın puanlarınıza tepkileri ben verecem @Forumdash geldindede oradan devam ama 30 mesaj yazacak hatta 40 yazdırıcaz ona@kerem
Aile temsili olarak teşekkürler gelecek@Ahmed @xBUGRAx @bazinga @dreamy @xemrexxx @mrt-06 @serhatt @sokak sanati @The_Erinch @alperuz @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83109
Bu haftadan da alnım ak şekilde çıkacağım inşallah...
Pis cadı .ss Bu hafta sizi yolcu ediyoruz
Beter olsun
Sus kız. AsEn fazla demek istedin herhalde
Teşekkürler aşko. @kerem@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle.)
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı.)
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
@Forumdash @mrt-06 benden@Bully'nin Oyları:
Manu Pilas - Bella Ciao 7
Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito 6
Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego 5
Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro 4
Las Ketchup - Asereje 3
Shakira & Maluma - Chantaje 2
Indila - Derniere Danse 1
En kötü dediği şarkı aslında en iyisi@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle.)
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı.)
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?