The_Erinch
Favori Üye
aldı mesajı o doğru yerden bence
aldı mesajı o doğru yerden bence
GörürsünHarika bir montaj oldu daha neresini şopluycan abicim
Bir bu eksikti 😱Yeni aile resmi çekindik.
Ekli dosyayı görüntüle 82643
@kerem @MEnes @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Emre Ozansoy @12.Adam @Forumdash @The_Erinch @eskici @pompy @Çiğdem @DarkLegenD @Forumdash
Video bizim ülkede acilmiyor.
Hahahaha süper olmuş canım.Yeni aile resmi çekindik.
@kerem @MEnes @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Emre Ozansoy @12.Adam @Forumdash @The_Erinch @eskici @pompy @Çiğdem @DarkLegenD @Forumdash
Hahahaha süper olmuş canım.
Yavaş yavaş herkesi ekleyeceğim.Bir bu eksikti 😱
Perran teyzemi koysaydın keşke.Yeni aile resmi çekindik.
Hani ben erkeğim ya o yüzden..Perran teyzemi koysaydın keşke.
Bu da bizde açılmıyor... Yine kararsız kaldım.
Biliyorum, zaten her an Shakira’ya geri dönebilirim. Video açılmıyormuş her ülkedeNiye değiştirdin. Diğer şarkı 2016 yılında forumun em iyi seçtiği şarkı
Klipsiz riskli olur bilemedim.Su yani.
Ya ben kliplisini recaplayip kanalima yükledigimde görürsün zaten oraya takilma.Klipsiz riskli olur bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?