Bir daha görmeden konuşma .ssPuanı görmeden
Bir daha görmeden konuşma .ssPuanı görmeden
Bu hafta bu kural gelmeseydi burada olmayacagini cok iyi biliyorum.Bana +20puan mesaj sayısından
Yeter @sokak sanati nın eline daha fazla prim verme please.
Oha ne mana 😱İnat verdiğin çok belli
Senden yüksek vermişim @bazinga@bazinga'nın Oyları:
Bu hafta açıklamalı oy kullanasım geldi.
9 Puan -> Imagine Dragons - Believer (Aktif olan en sevdiğim grup ve en sevdiğim şarkılarından biri)
8 Puan -> Manga - Beni Benimle Bırak (En sevdiğim şarkıları, enfes)
7 Puan -> Clean Bandit - Rockabye (Dinlemelere doyamadığım, son yılların en sevdiğim hitlerinden)
6 Puan -> Duman - Her Şeyi Yak (Enfes bir şarkı, gelmiş geçmiş en iyi coverlardan)
5 Puan -> Gripin - Komşu Kızı (Geniş Aile'ye bayılsam ve şarkısını sevsem de anca bu kadar olabildi)
4 Puan -> Model - Mey (Çoğu şarkıları gibi çok sevdiğim harika bir şarkı, keşke daha yüksek verebilseydim)
3 Puan -> Gece Yolcuları - Unut Beni (Dönemine damga vurmuş ve benim de sevdiğim bir şarkı ama rakipleri arasında altlarda kalıyor ister istemez)
2 Puan -> Hepsi - Yalan (Tamam suçlu zevklerimden biri bu şarkıyı sevmek ama buradaki diğer şarkıların yanında zayıf kalıyor ister istemez.)
1 Puan -> MFÖ - Güllerin İçinden (MFÖ'ye bayılsam da bu şarkı o kadar sevmediğim bir şarkıları maalesef. Bir sürü muhteşem, daha garanti şarkıları varken?)
Tabisi deBu hafta bu kural gelmeseydi burada olmayacagini cok iyi biliyorum.
Ne muhteşem bir insanım@xemrexxx'in Oyları:
maNga - Beni Benimle Bırak 9
Imagine Dragons - Believer 8
Hepsi - Yalan 7
Clean Bandit - Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) 6
Queen - We Will Rock You 5
Gripin - Komşu Kızı 4
Gece Yolcuları - Unut Beni 3
Duman - Her Şeyi Yak 2
MFÖ - Güllerin İçinden 1
Tşkler @bazinga@bazinga'nın Oyları:
Bu hafta açıklamalı oy kullanasım geldi.
9 Puan -> Imagine Dragons - Believer (Aktif olan en sevdiğim grup ve en sevdiğim şarkılarından biri)
8 Puan -> Manga - Beni Benimle Bırak (En sevdiğim şarkıları, enfes)
7 Puan -> Clean Bandit - Rockabye (Dinlemelere doyamadığım, son yılların en sevdiğim hitlerinden)
6 Puan -> Duman - Her Şeyi Yak (Enfes bir şarkı, gelmiş geçmiş en iyi coverlardan)
5 Puan -> Gripin - Komşu Kızı (Geniş Aile'ye bayılsam ve şarkısını sevsem de anca bu kadar olabildi)
4 Puan -> Model - Mey (Çoğu şarkıları gibi çok sevdiğim harika bir şarkı, keşke daha yüksek verebilseydim)
3 Puan -> Gece Yolcuları - Unut Beni (Dönemine damga vurmuş ve benim de sevdiğim bir şarkı ama rakipleri arasında altlarda kalıyor ister istemez)
2 Puan -> Hepsi - Yalan (Tamam suçlu zevklerimden biri bu şarkıyı sevmek ama buradaki diğer şarkıların yanında zayıf kalıyor ister istemez.)
1 Puan -> MFÖ - Güllerin İçinden (MFÖ'ye bayılsam da bu şarkı o kadar sevmediğim bir şarkıları maalesef. Bir sürü muhteşem, daha garanti şarkıları varken?)
Kaliteli bacım.@xemrexxx'in Oyları:
Hepsi - Yalan 7
Gripin - Komşu Kızı 4
Duman - Her Şeyi Yak 2
MFÖ - Güllerin İçinden 1
Fena değil@xemrexxx'in Oyları:
Hepsi - Yalan 7
Gripin - Komşu Kızı 4
Duman - Her Şeyi Yak 2
MFÖ - Güllerin İçinden 1
Celine Dion - My Heart Will Go On 5@Bully istenmiyorsun...
Sana sahip çıktı onu övdüm sanaBazı etiketler bile gelmıyor torunum ki şuan bile etiketlememişin
1 puancık.
Benim düşük vereceğimi bildiği halde şarkıma 7 veren @ÖZGÜR... Benim için forumdaki en tarafsız insansın.@Özgür'ün Oyları:
9 puan: Hepsi - Yalan
8 puan: Model - Mey
7 puan: Gripin - Komşu Kızı
6 puan: Queen - We Will Rock You
5 puan: Clean Bandit - Rockabye
4 puan: Manga - Beni Benimle Bırak
3 puan: Gece Yolcuları - Unut Beni
2 puan: Duman - Her Şeyi Yak
1 puan: Imagine Dragons - Believer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?