Forumdash beni takmamış bile
Forumdash beni takmamış bile
Bekledi]im puan senden.@bazinga'nın Oyları:
Bu hafta açıklamalı oy kullanasım geldi.
9 Puan -> Imagine Dragons - Believer (Aktif olan en sevdiğim grup ve en sevdiğim şarkılarından biri)
8 Puan -> Manga - Beni Benimle Bırak (En sevdiğim şarkıları, enfes)
7 Puan -> Clean Bandit - Rockabye (Dinlemelere doyamadığım, son yılların en sevdiğim hitlerinden)
6 Puan -> Duman - Her Şeyi Yak (Enfes bir şarkı, gelmiş geçmiş en iyi coverlardan)
5 Puan -> Gripin - Komşu Kızı (Geniş Aile'ye bayılsam ve şarkısını sevsem de anca bu kadar olabildi)
4 Puan -> Model - Mey (Çoğu şarkıları gibi çok sevdiğim harika bir şarkı, keşke daha yüksek verebilseydim)
3 Puan -> Gece Yolcuları - Unut Beni (Dönemine damga vurmuş ve benim de sevdiğim bir şarkı ama rakipleri arasında altlarda kalıyor ister istemez)
2 Puan -> Hepsi - Yalan (Tamam suçlu zevklerimden biri bu şarkıyı sevmek ama buradaki diğer şarkıların yanında zayıf kalıyor ister istemez.)
1 Puan -> MFÖ - Güllerin İçinden (MFÖ'ye bayılsam da bu şarkı o kadar sevmediğim bir şarkıları maalesef. Bir sürü muhteşem, daha garanti şarkıları varken?)
dedeye sahip çıkamadınız yazıklar olsun
2 kisi disinda herkes 30 mesaji gecmis, digerleri de yakin. Güzel.
Bana +20puan mesaj sayısından2 kisi disinda herkes 30 mesaji gecmis, digerleri de yakin. Güzel.
Yok herşey tamamGecen sefer Daha fazla yarışmacı olup son 3e girdiler
Rica ederim ve bahsettiğim gibi yorumum var 😊 herhalde kafanda soru kalmadı
Suçlu zevk falan hoşuma gitti neyse.@bazinga'nın Oyları:
Bu hafta açıklamalı oy kullanasım geldi.
9 Puan -> Imagine Dragons - Believer (Aktif olan en sevdiğim grup ve en sevdiğim şarkılarından biri)
8 Puan -> Manga - Beni Benimle Bırak (En sevdiğim şarkıları, enfes)
7 Puan -> Clean Bandit - Rockabye (Dinlemelere doyamadığım, son yılların en sevdiğim hitlerinden)
6 Puan -> Duman - Her Şeyi Yak (Enfes bir şarkı, gelmiş geçmiş en iyi coverlardan)
5 Puan -> Gripin - Komşu Kızı (Geniş Aile'ye bayılsam ve şarkısını sevsem de anca bu kadar olabildi)
4 Puan -> Model - Mey (Çoğu şarkıları gibi çok sevdiğim harika bir şarkı, keşke daha yüksek verebilseydim)
3 Puan -> Gece Yolcuları - Unut Beni (Dönemine damga vurmuş ve benim de sevdiğim bir şarkı ama rakipleri arasında altlarda kalıyor ister istemez)
2 Puan -> Hepsi - Yalan (Tamam suçlu zevklerimden biri bu şarkıyı sevmek ama buradaki diğer şarkıların yanında zayıf kalıyor ister istemez.)
1 Puan -> MFÖ - Güllerin İçinden (MFÖ'ye bayılsam da bu şarkı o kadar sevmediğim bir şarkıları maalesef. Bir sürü muhteşem, daha garanti şarkıları varken?)
Ayol o nude isteme mesajını şikayet edecektim ama sonra engel yemeni istemedim... @sokak sanatiYeter @sokak sanati nın eline daha fazla prim verme please.
Bazı etiketler bile gelmıyor torunum ki şuan bile etiketlememişinForumdash beni takmamış bile
Oluruz oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?