Ailemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir günEvde dura dura iyice kafayı yiyeceğim şu karantina bitsin artık
Çok yavaşsın sende .ssBen güncele gelemedim hala alamancının motoruda bana denk geldi@xemrexxx @serhatt @Forumdash
@Ahmed de kosturuyordu ama o genc beni geçmiştir
Yılan o yılan. @sokak sanatiAilemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün@Forumdash
@sokak sanati kötü yola düşürmek için bekleyen pavyon patronları gibi aklını kurcalıyor@mrt-06 @xemrexxx @serhatt @alperuz @kerem
Cansın.Senin icin ankete ekledim zaten.
Bu sefer aayni saflardayiz, hosgeldin.
Arsız bunak .ss
Başına ağrılar girdi...Eleme potasi.
Ondan her türlü melanet beklenir .ssAilemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün@Forumdash
@sokak sanati kötü yola düşürmek için bekleyen pavyon patronları gibi aklını kurcalıyor@mrt-06 @xemrexxx @serhatt @alperuz @kerem
Son puan durumuna bak o zaman, az önce paylastim.Cansın.
Hoşbuldum canım, geciktim biraz En Favori Şarkıları hazırlıklarından dolayıAma daha varmış süremiz, bakalım kim elenecek
Çıngıraklı hemide .ss
Hee Clean Bandite ayılıp bayıldın Beleverdan vazgeçtin
Biz zaten puansız geldik @eskici @Forumdash
Saflığım tutmuş yine.Ailemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün@Forumdash
O 2-si gitsin yerde kalan 8 kişi el ele finala kadar yolumuz var.Onlardan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?