MAnga ile yarışıyordumKimle yarışıyordun ki
Senlikti zaten @Aserat@Aserat'ın Oyları:
Bu haftanın şarkıları beklentimin altında kaldı.
10 - maNga - Beni Benimle Bırak
9 - Gece Yolcuları - Unut Beni
8 - Hepsi - Yalan
7 - Gripin - Komşu Kızı
6 - Imagine Dragons - Believer
5 - Model - Mey (insan bir Pembe Mezarlık seçer)
4 - Queen - We Will Rock You
3 - Duman - Her Şeyi Yak
2 - Clean Bandit - Rockabye
1 - MFÖ - Güllerin İçinden (kötü değil ama Sarı Laleler gibi iddiasız kaçmış)
Yüksek mi verdinPuanımı değiştirin hemen. Ds
MAnga ile yarışıyordum
Teşekkürler aşkım.Gerçek oylar:
@kerem 'in boncuklari @mrt-06 'nın bu haftada tercihini beğenmemiş
10p) maNga - Beni Benimle Bırak (Tek kelimeyle muazzam. maNga'nin Sehri Hüzün albümündeki bütün sarkilari ezberimde hala. Ve satin aldigim nadir albümlerdendi.)
10p) Imagine Dragons - Believer (Iste cesaret, iste kalite. Final puani almasini istedigim sarkilardan biri.)
10p) Duman - Her Şeyi Yak (En iyi Cover sarki olabilir, Duman'in acik ara zirve sarkisidir.)
10p) Clean Bandit - Rockabye (Son yillarin en cok dinledigim global hitlerden biri. Umarim iyi bir sonuc elde eder.)
10p) Queen - We Will Rock You (Efsanedir, sadece ritmine bile tam puan verebilirim.)
10p) Hepsi - Yalan (Az mi dinledim bu sarkiyi, hala bastan sona ezberimde olmasina ne demeli.)
10p) Model - Mey (Ilk kez dinledim, iki gündür agzima takildi diger Model sarkilari gibi.)
7p) Gece Yolcuları - Unut Beni
7p) MFÖ - Güllerin İçinden
3p) Gripin - Komşu Kızı (Cok kötü ama bu kadar cok tam puan verince 1 vermek istmedim.)
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Diğerlerine ayak uyduramadılar @Forumdash abicim gibi biraz moruk kaçmıslarAl işte bir zevksiz daha.ss @Çiğdem
İyi troll yapmışsınBoş boş duruyordukonuşma canım sıkılıyor bi kısmını paylaştım
Her hafta böyle yapayım
Asıl verdiğim puanı görünce sen utancan
Bekliyordum bunu atacağını.
Sensin moruk kız.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?