Ben ikinci olmuştum gözlemci sundunda türklerin içinde birdeHarika.
Bilerek mi yapıyon.
Bu şarkıyla 1.olurum diyordum.
Ben ikinci olmuştum gözlemci sundunda türklerin içinde birdeHarika.
Bilerek mi yapıyon.
Bu şarkıyla 1.olurum diyordum.
Sen deyince baktım da ben son 3 haftada sadece 9.hafta yokmuşum.Dün sonuc konusunda sadece 3 ya da 4 üye vardi, bende bundan firsat bilip son 3 haftanin sonuc konularindaki yazilan mesaj sayisina baktim ve aranizdan sadace 3-4 yarismacinin konularda belli bir katkisinin oldugunu fark ettim. Ve hep ayni kisiler, digerleri keyfi davraniyor hep.
Su ana kadar yarismada 10 kisi elendi, 1 kisi diskalifiye edildi ve 1 kisi de yarismadan cekildi. Yarismanin finaline cok yaklastik artik. Bu haftadan itibaren sonuc konularinda yazilacak mesajlara dair yeni bir kural gelecek, detaylari yeni hafta konusunda belirtecegim.
Sarki secimlerinde tam kadro buradasiniz ama nedense sonuclarda bu durum ayni olmuyor, 12. haftaya gelmisken bunun farkina varmam cok iyi oldu.
Bu haftaki konseptimiz "Grup Sarkilari" olarak secildi. Daha önceki konseptlerde kullanilmamis sarkilari secip 20:00'da acilan yeni hafta konusunda sarkiyi kapmak icin tam kadro konuda olacaginizdan hic süphem yok ama artik sonuc konularinda da olmaniz gerekecek. Yarismaci olmak demek sadece sarki secip köseye cekilmek degil arkadaslar, bunu bilelim önce.
@dreamy @xemrexxx @mrt-06 @bazinga @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @Forumdash @eskici @Çiğdem
Heil Hitler heil führerEkli dosyayı görüntüle 80893
Özellikle @Forumdash @Çiğdem ve @eskici o kadar büyük katki sagliyorlar ki birde onlari yarismaya aldim diye tepki gösterenler vardi. Kalanlarla devran dönecekti sanki.Konuya o kadar yorum yapıyorum ve beni elemeye çalışıyorsun
Senin ifşanı @serhatt a yayınlatıcaktımda kütük kardeşin @Maskeli Fedai yine iyi oy verdinden seni kurtardı birde onu üzüyorsunSonunda benden yüksek puan alabildin ha, vay bee
Aman ikinizi birden memnun mu edeceğiz bir de, sıra sıra gidiyoruz işteForumdash sen kendi oyuna bak, boşver bacını
İstikrarlı bir şekilde her hafta nasıl en dipte oluyorsun benim sıralamada çözemiyorum
Biz juriykende oluyorduk zaten @Forumdash @eskiciÖzellikle @Forumdash @Çiğdem ve @eskici o kadar büyük katki sagliyorlar ki birde onlari yarismaya aldim diye tepki gösterenler vardi. Kalanlarla devran dönecekti sanki.
Herkes keyfi girip cikiyor, ki bu @xBUGRAx @Özgür gibi yarismacilara resmen haksizlik. Bir sinir verecegim artik onun altinda kalanlar yaptirima magruz kalacak ha ben yapamiyorum diyen olursa zaten ciksin gitsin, bizde erkenden bitirmis oluruz yarismayi.Birisinin bir çok önemli bir işi varsa o hafta ben giremiycem diye önceden sana bildirebilir bence. Ama bazı kişiler gerçekten sonuç konularını hiç takmıyor. Özellikle bir üye vardı hiç takmıyordu, en çok o elendi diye sevinmişdim.
Ben zaten yarismama destek olan yarismaci birinci olsun isterim hep de bunun arkasindayim.Sen deyince baktım da ben son 3 haftada sadece 9.hafta yokmuşum.Elimden geldiğince yarışmada yer almaya çalışıyorum.
Yaptırım uygulansın.
Ne haksızlığı sonuçta onlar da zorla girmiyor dimi? Puanları takip etmek için kendi istekleriyle bulunuyorlar.
@Çiğdem @Forumdash @eskici gibi buraya zaman ayiran yarismacilarin da isi var, keza benim de bir sürü ödevlerim var mesela. Ama ben buraya zaman ayiriyorum. Özellikle @Çiğdem ve @Forumdash buna cok dikkat ederken sen ve bir kac kisinin keyfi davranmasi haksizliktir. Madem onlar buraya daha cok zaman ayiriyorlarsa onlar burayi daha cok hakediyor? Cünkü hepiniz ayni sartlar altinda yarismacisiniz sonucta.Ne haksızlığı sonuçta onlar da zorla girmiyor dimi? Puanları takip etmek için kendi istekleriyle bulunuyorlar.
Yani hepimizin hayati bu yarismaya üzerine kurulu sonucta.Haklısın canım, detayları bekliyorum.
Nankör anam .ssSenin ifşanı @serhatt a yayınlatıcaktımda kütük kardeşin @Maskeli Fedai yine iyi oy verdinden seni kurtardı birde onu üzüyorsun@Forumdash
Iyi ki varsiniz.
Şimdi kaçacamda yetişmeye çalısıcam bakalımIyi ki varsiniz.Neyse, sarki düsünmeye devam edin sadece 3 saat vaktiniz kaldi.
Yetismezsen sarkin havada kapilir gibi geldi.Şimdi kaçacamda yetişmeye çalısıcam bakalım
Eğer yeni kurallar bana uymazsa çekilirim zaten yarışmadan sıkıntı yok.@Çiğdem @Forumdash @eskici gibi buraya zaman ayiran yarismacilarin da isi var, keza benim de bir sürü ödevlerim var mesela. Ama ben buraya zaman ayiriyorum. Özellikle @Çiğdem ve @Forumdash buna cok dikkat ederken sen ve bir kac kisinin keyfi davranmasi haksizliktir. Madem onlar buraya daha cok zaman ayiriyorlarsa onlar burayi daha cok hakediyor? Cünkü hepiniz ayni sartlar altinda yarismacisiniz sonucta.
Benle @Maskeli Fedai nin ifşalık hiçbir şeyi yok, boşu boşuna atıp tutup kızdırmayın beni basarım 1 puanı görürsünüzSenin ifşanı @serhatt a yayınlatıcaktımda kütük kardeşin @Maskeli Fedai yine iyi oy verdinden seni kurtardı birde onu üzüyorsun@Forumdash
Sen öyle sanBenle @Maskeli Fedai nin ifşalık hiçbir şeyi yok, boşu boşuna atıp tutup kızdırmayın beni basarım 1 puanı görürsünüz@serhatt
Anlamadım? 😱Yani hepimizin hayati bu yarismaya üzerine kurulu sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?