TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta Sonuçları

11. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Sen deyince baktım da ben son 3 haftada sadece 9.hafta yokmuşum.
Elimden geldiğince yarışmada yer almaya çalışıyorum.

Yaptırım uygulansın.

Reactions: kerem
Senin ifşanı @serhatt a yayınlatıcaktımda kütük kardeşin @Maskeli Fedai yine iyi oy verdinden seni kurtardı birde onu üzüyorsun
@Forumdash

Herkes keyfi girip cikiyor, ki bu @xBUGRAx @Özgür gibi yarismacilara resmen haksizlik. Bir sinir verecegim artik onun altinda kalanlar yaptirima magruz kalacak ha ben yapamiyorum diyen olursa zaten ciksin gitsin, bizde erkenden bitirmis oluruz yarismayi.

Reactions: Forumdash and Ahmed
Sen deyince baktım da ben son 3 haftada sadece 9.hafta yokmuşum.
Elimden geldiğince yarışmada yer almaya çalışıyorum.

Yaptırım uygulansın.
Ben zaten yarismama destek olan yarismaci birinci olsun isterim hep de bunun arkasindayim.
Screenshotlari aldim kanitlariyla yeni konuda her seyi söylerim artik.

Ne haksızlığı sonuçta onlar da zorla girmiyor dimi? Puanları takip etmek için kendi istekleriyle bulunuyorlar.

Ne haksızlığı sonuçta onlar da zorla girmiyor dimi? Puanları takip etmek için kendi istekleriyle bulunuyorlar.
@Çiğdem @Forumdash @eskici gibi buraya zaman ayiran yarismacilarin da isi var, keza benim de bir sürü ödevlerim var mesela. Ama ben buraya zaman ayiriyorum. Özellikle @Çiğdem ve @Forumdash buna cok dikkat ederken sen ve bir kac kisinin keyfi davranmasi haksizliktir. Madem onlar buraya daha cok zaman ayiriyorlarsa onlar burayi daha cok hakediyor? Cünkü hepiniz ayni sartlar altinda yarismacisiniz sonucta.

Reactions: Çiğdem
Eğer yeni kurallar bana uymazsa çekilirim zaten yarışmadan sıkıntı yok.