Erteleyemeyeceğim bir işti sınavım var Cuma günü çalışmam lazımdı.Hangimizin hayati bu yarismalar üzerine kurulu acaba?
Erteleyemeyeceğim bir işti sınavım var Cuma günü çalışmam lazımdı.Hangimizin hayati bu yarismalar üzerine kurulu acaba?
Sarki secimleri olunca aninda hepiniz konuya saniyesinde dalmasini biliyorsunuz ama.Erteleyemeyeceğim bir işti sınavım var Cuma günü çalışmam lazımdı.Bir dahakine full olurum merak etme.
Ama benim şarkım daha güzeldiDiğer Beyonce şarkısına iyi puan verdim bak, keşke onu sen alsaydın
Tam emin değildim ama baktım grupmuşBir grubun sarkisi degil mi ki o? Ben mi yanlis biliyorum?
Harika.Abla kardeş bizde iyi gitmişiz @mrt-06
- 216 | mrt-06 | Shakira - Whenever Wherever
- 206 | Çiğdem | Lady Gaga - Poker Face
Bilerek mi yapıyon.Tebrikler.@bazinga @xBUGRAx @Forumdash
Inna'yı daha önce @mrt-06 da kullanmıştı ama çok parlak bir sonuç elde edemedi keşke başka biriyle gelseydin. Geçmiş olsun.@denizz19
Bu şarkıyla 1.olurum diyordum.
Sonuçlar öyle demiyor ama, forum da benimle aynı fikirdeAma benim şarkım daha güzeldi
Yanlış düşünüyorsunuzSonuçlar öyle demiyor ama, forum da benimle aynı fikirde
Saka yapiyor olmalisin.Tam emin değildim ama baktım grupmuş
Milli iradeye saygı duyYanlış düşünüyorsunuz
Sen de emin değildin dün
Şarkıma haksızlık yapıldı az daha eleniyordumMilli iradeye saygı duy
Heil Hitler heil führerDün sonuc konusunda sadece 3 ya da 4 üye vardi, bende bundan firsat bilip son 3 haftanin sonuc konularindaki yazilan mesaj sayisina baktim ve aranizdan sadace 3-4 yarismacinin konularda belli bir katkisinin oldugunu fark ettim. Ve hep ayni kisiler, digerleri keyfi davraniyor hep.
Su ana kadar yarismada 10 kisi elendi, 1 kisi diskalifiye edildi ve 1 kisi de yarismadan cekildi. Yarismanin finaline cok yaklastik artik. Bu haftadan itibaren sonuc konularinda yazilacak mesajlara dair yeni bir kural gelecek, detaylari yeni hafta konusunda belirtecegim.
Sarki secimlerinde tam kadro buradasiniz ama nedense sonuclarda bu durum ayni olmuyor, 12. haftaya gelmisken bunun farkina varmam cok iyi oldu.
Bu haftaki konseptimiz "Grup Sarkilari" olarak secildi. Daha önceki konseptlerde kullanilmamis sarkilari secip 20:00'da acilan yeni hafta konusunda sarkiyi kapmak icin tam kadro konuda olacaginizdan hic süphem yok ama artik sonuc konularinda da olmaniz gerekecek. Yarismaci olmak demek sadece sarki secip köseye cekilmek degil arkadaslar, bunu bilelim önce.
@dreamy @xemrexxx @mrt-06 @bazinga @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @Forumdash @eskici @Çiğdem
Ben zaten juriyken bile ayrılmıyorum sonuclardanDün sonuc konusunda sadece 3 ya da 4 üye vardi, bende bundan firsat bilip son 3 haftanin sonuc konularindaki yazilan mesaj sayisina baktim ve aranizdan sadace 3-4 yarismacinin konularda belli bir katkisinin oldugunu fark ettim. Ve hep ayni kisiler, digerleri keyfi davraniyor hep.
Su ana kadar yarismada 10 kisi elendi, 1 kisi diskalifiye edildi ve 1 kisi de yarismadan cekildi. Yarismanin finaline cok yaklastik artik. Bu haftadan itibaren sonuc konularinda yazilacak mesajlara dair yeni bir kural gelecek, detaylari yeni hafta konusunda belirtecegim.
Sarki secimlerinde tam kadro buradasiniz ama nedense sonuclarda bu durum ayni olmuyor, 12. haftaya gelmisken bunun farkina varmam cok iyi oldu.
Bu haftaki konseptimiz "Grup Sarkilari" olarak secildi. Daha önceki konseptlerde kullanilmamis sarkilari secip 20:00'da acilan yeni hafta konusunda sarkiyi kapmak icin tam kadro konuda olacaginizdan hic süphem yok ama artik sonuc konularinda da olmaniz gerekecek. Yarismaci olmak demek sadece sarki secip köseye cekilmek degil arkadaslar, bunu bilelim önce.
@dreamy @xemrexxx @mrt-06 @bazinga @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @Forumdash @eskici @Çiğdem
Konuya o kadar yorum yapıyorum ve beni elemeye çalışıyorsunDün sonuc konusunda sadece 3 ya da 4 üye vardi, bende bundan firsat bilip son 3 haftanin sonuc konularindaki yazilan mesaj sayisina baktim ve aranizdan sadace 3-4 yarismacinin konularda belli bir katkisinin oldugunu fark ettim. Ve hep ayni kisiler, digerleri keyfi davraniyor hep.
BETER OLSUNBen zaten juriyken bile ayrılmıyorum sonuclardan@xemrexxx e darbe olmuş@serhatt @sokak sanati @Forumdash @Bully @dreamy
Birisinin bir çok önemli bir işi varsa o hafta ben giremiycem diye önceden sana bildirebilir bence. Ama bazı kişiler gerçekten sonuç konularını hiç takmıyor. Özellikle bir üye vardı hiç takmıyordu, en çok o elendi diye sevinmişdim.Dün sonuc konusunda sadece 3 ya da 4 üye vardi, bende bundan firsat bilip son 3 haftanin sonuc konularindaki yazilan mesaj sayisina baktim ve aranizdan sadace 3-4 yarismacinin konularda belli bir katkisinin oldugunu fark ettim. Ve hep ayni kisiler, digerleri keyfi davraniyor hep.
Sonuçlar öyle demiyor ama, forum da benimle aynı fikirde
Kütük bey ara sıra doğru konuşuyorŞarkıma haksızlık yapıldı az daha eleniyordum
Ara sıra mı? Ben her zaman doğru konuşuyorumKütük bey ara sıra doğru konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?