TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta Sonuçları

11. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Erteleyemeyeceğim bir işti sınavım var Cuma günü çalışmam lazımdı.
Bir dahakine full olurum merak etme.
Sarki secimleri olunca aninda hepiniz konuya saniyesinde dalmasini biliyorsunuz ama.

Bugün konuda olmayanlari not aldim artik farkli yaptirimlar uygulayacagim bu konuda. Bu lafim sadece sana degil bugün konuda olmayan diger yarismacilar icin de gecerli. Sirf bu yüzden formatta degisiklige gitmeye sürüklüyorsunuz. Artik sonuc konularinda belirli bir mesajin altinda kalan yarismacilara eksi puan kurali hic fena olmaz mesela. Düsünecegim bunu.

Reactions: dreamy
Gruplar....
Bakalım forumun grup dağarcığı nasılmış;merak ettim 🥳

Abla kardeş bizde iyi gitmişiz @mrt-06

1. 216 | mrt-06 | Shakira - Whenever Wherever
  2. 206 | Çiğdem | Lady Gaga - Poker Face
Harika.

Tebrikler.
@bazinga @xBUGRAx @Forumdash

Inna'yı daha önce @mrt-06 da kullanmıştı ama çok parlak bir sonuç elde edemedi keşke başka biriyle gelseydin. Geçmiş olsun.
@denizz19
Bilerek mi yapıyon.

Bu şarkıyla 1.olurum diyordum.

Dün sonuc konusunda sadece 3 ya da 4 üye vardi, bende bundan firsat bilip son 3 haftanin sonuc konularindaki yazilan mesaj sayisina baktim ve aranizdan sadace 3-4 yarismacinin konularda belli bir katkisinin oldugunu fark ettim. Ve hep ayni kisiler, digerleri keyfi davraniyor hep.

Su ana kadar yarismada 10 kisi elendi, 1 kisi diskalifiye edildi ve 1 kisi de yarismadan cekildi. Yarismanin finaline cok yaklastik artik. Bu haftadan itibaren sonuc konularinda yazilacak mesajlara dair yeni bir kural gelecek, detaylari yeni hafta konusunda belirtecegim.

Sarki secimlerinde tam kadro buradasiniz ama nedense sonuclarda bu durum ayni olmuyor, 12. haftaya gelmisken bunun farkina varmam cok iyi oldu.

Bu haftaki konseptimiz "Grup Sarkilari" olarak secildi. Daha önceki konseptlerde kullanilmamis sarkilari secip 20:00'da acilan yeni hafta konusunda sarkiyi kapmak icin tam kadro konuda olacaginizdan hic süphem yok ama artik sonuc konularinda da olmaniz gerekecek. Yarismaci olmak demek sadece sarki secip köseye cekilmek degil arkadaslar, bunu bilelim önce.

@dreamy @xemrexxx @mrt-06 @bazinga @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @Forumdash @eskici @Çiğdem

Heil Hitler heil führer

Ben zaten juriyken bile ayrılmıyorum sonuclardan
@xemrexxx e darbe olmuş
@serhatt @sokak sanati @Forumdash @Bully @dreamy

Konuya o kadar yorum yapıyorum ve beni elemeye çalışıyorsun

Reactions: kerem
Birisinin bir çok önemli bir işi varsa o hafta ben giremiycem diye önceden sana bildirebilir bence. Ama bazı kişiler gerçekten sonuç konularını hiç takmıyor. Özellikle bir üye vardı hiç takmıyordu, en çok o elendi diye sevinmişdim.

Reactions: kerem