TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Zaten dünden beri dis manyağı oldum sürekli dis alıyorum sanırım bağımlılık yaptı.
hhhaah eee orasıda göze alman gereken birşey kimseyle tartışmam bile olmaz ama dis rekoru bende yarışmadan hberi olmyan ziyretçiler yeniüyeler baaksa forumun kavagacısı sanır beni ayoll

şimdi aynı şey senin içinde geçerli şu 1.5 ayda rekora oynarsaın sende

Konsept seçimi için 1 gün çok uzun değil mi yaa.
1 gün konsept seç 1 gün şarkı seç 2 gün oy ver 1 gün sonuç açıklandı ara ver derken çok uzuyor süre.
@Çiğdem- @mrt-06

Konsept seçimi için 1 gün çok uzun değil mi yaa.
1 gün konsept seç 1 gün şarkı seç 2 gün oy ver 1 gün sonuç açıklandı ara ver derken çok uzuyor süre.
@Çiğdem- @mrt-06
Haklısın ama 1 gün mola vermiş gibi düşün. Daha dün eleme gecesi yaptık.

Aynen 1000'i bulacam gibi o yüzden @denizz19 ile @sokak sanati'na da bol bol dis atıyorum onlar da 1000'i geçsin diye.

Aynen 1000'i bulacam gibi o yüzden @denizz19 ile @sokak sanati'na da bol bol dis atıyorum onlar da 1000'i geçsin diye.

Ben hiç diss atmıyorum sanada Çiğdemede sadece kendi oyunuz açıklandığında atıyorum ne alaka ben..

2 gün ara vermiş oluyorsun ama daha şarkılarda belirlenir 3 günü bulur oylamanın başlaması final gecesinden sonra

bizde 1 gün dinleniyorduk konuyu bugün açıyordum oylama yarın bslıyordu ama burd konsept seçimi olduğundaan 1 gün nket sonra 1 günde şaarkı seçimi gibi geçiyor bir dahakı nkette gündüz çtığında gece 12 biticek şekilde ayrlyblirsin istersen yarında şarkı seçimleri ypılmy baslnır

1000 dis işte toplam dis listesi var ya orda.

Bir düzenleme getiririz ileriki haftalarda biraz sayımız azalsın.

Benim de mola vermeye ihtiyacım var aynen. .ss