Olsun daha iyi doubleDaha yeni şahlanmıştın o zaman daha fazla bir şey demiyim bu kadarı fazla olur.
Sen git istenmiyorsun.sitemini gördüm oyüzden destek olmya geldim ayoll
@xemrexxx in sahte bizlik hareketlerinide gördüm tabikide
Olsun daha iyi doubleDaha yeni şahlanmıştın o zaman daha fazla bir şey demiyim bu kadarı fazla olur.
Sen git istenmiyorsun.sitemini gördüm oyüzden destek olmya geldim ayoll
Her zaman arkamda olduğunu biliyorum ablam.sitemini gördüm oyüzden destek olmya geldim ayoll
Oha diyorum başka bir şey demiyorum.Olsun daha iyi double
Sen git istenmiyorsun.
hhhaah eee orasıda göze alman gereken birşey kimseyle tartışmam bile olmaz ama dis rekoru bende yarışmadan hberi olmyan ziyretçiler yeniüyeler baaksa forumun kavagacısı sanır beni ayollZaten dünden beri dis manyağı oldum sürekli dis alıyorum sanırım bağımlılık yaptı.
içinde bolca a hlfi olduğundn onuda raht ypmıyorum hhhh diye çıkıyor bzen@Çiğdem- inşallah h harfinde bozulur ve bir daha gülemezsin
içinde bolca a hlfi olduğundn onuda raht ypmıyorum hhhh diye çıkıyor bzen
Haklısın ama 1 gün mola vermiş gibi düşün. Daha dün eleme gecesi yaptık.
Aynen 1000'i bulacam gibi o yüzden @denizz19 ile @sokak sanati'na da bol bol dis atıyorum onlar da 1000'i geçsin diye.hhhaah eee orasıda göze alman gereken birşey kimseyle tartışmam bile olmaz ama dis rekoru bende yarışmadan hberi olmyan ziyretçiler yeniüyeler baaksa forumun kavagacısı sanır beni ayoll
şimdi aynı şey senin içinde geçerli şu 1.5 ayda rekora oynarsaın sende
Haklısın ama 1 gün mola vermiş gibi düşün. Daha dün eleme gecesi yaptık.
Aynen 1000'i bulacam gibi o yüzden @denizz19 ile @sokak sanati'na da bol bol dis atıyorum onlar da 1000'i geçsin diye.
Ben hiç diss atmıyorum sanada Çiğdemede sadece kendi oyunuz açıklandığında atıyorum ne alaka ben..
2 gün ara vermiş oluyorsun ama daha şarkılarda belirlenir 3 günü bulur oylamanın başlaması final gecesinden sonra
bizde 1 gün dinleniyorduk konuyu bugün açıyordum oylama yarın bslıyordu ama burd konsept seçimi olduğundaan 1 gün nket sonra 1 günde şaarkı seçimi gibi geçiyor bir dahakı nkette gündüz çtığında gece 12 biticek şekilde ayrlyblirsin istersen yarında şarkı seçimleri ypılmy baslnırHaklısın ama 1 gün mola vermiş gibi düşün. Daha dün eleme gecesi yaptık.
Aynen 1000'i bulacam gibi o yüzden @denizz19 ile @sokak sanati'na da bol bol dis atıyorum onlar da 1000'i geçsin diye.
İki kategori de çok güzel ama düetler bu hafta olursa aynı sevinirim.
1000 derkenHaklısın ama 1 gün mola vermiş gibi düşün. Daha dün eleme gecesi yaptık.
1000 dis işte toplam dis listesi var ya orda.1000 derken
Bir düzenleme getiririz ileriki haftalarda biraz sayımız azalsın.Ben hiç diss atmıyorum sanada Çiğdemede sadece kendi oyunuz açıklandığında atıyorum ne alaka ben..
2 gün ara vermiş oluyorsun ama daha şarkılarda belirlenir 3 günü bulur oylamanın başlaması final gecesinden sonra
Benim de mola vermeye ihtiyacım var aynen. .ssbizde 1 gün dinleniyorduk konuyu bugün açıyordum oylama yarın bslıyordu ama burd konsept seçimi olduğundaan 1 gün nket sonra 1 günde şaarkı seçimi gibi geçiyor bir dahakı nkette gündüz çtığında gece 12 biticek şekilde ayrlyblirsin istersen yarında şarkı seçimleri ypılmy baslnır
aaa 2000 leri ankette tut hep o yoktuİki kategori de çok güzel ama düetler bu hafta olursa aynı sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?