Türkü seç
Türkü seç
geç kaldın seçtim bileTürkü seç
ok ozaman codminlerle ayni zevktesinizgeç kaldın seçtim bilebir kez işaretlediğim şeyden asla dönüş yapmam tarih yazmamıştır
Savaşta her yol mübahtır.Yalnız pop'ta da 2 kişi Sıla'yı seçip elenmemeyi garantileyecek öyle bir sıkıntı da var
Çıkmana gerek yok Chrome kullanıyorsan, üstteki linki kopyala ve "ctrl+shift+N"ye aynanda bas gizli pencere açıyor linki oraya kopyala enter'a bas, misafir olarak forumda oluyorsun.anketi görmem için çıkmam lazım forumdandur ben pop seçeyim bu hafta lady gagaya çalışacağım madem karadeniz yok ortada
codminleri seviyorum artık örnek favori üye olacağım bende yanlış bulamayacaklarok ozaman codminlerle ayni zevktesiniz
Çıkmana gerek yok Chrome kullanıyorsan, üstteki linki kopyala ve "ctrl+shift+N"ye aynanda bas gizli pencere açıyor linki oraya kopyala enter'a bas, misafir olarak forumda oluyorsun.
3 tane tuş ayolll.bu kadar iş yapacağıma forumdan çıkar duruma bakar tekrar girerimyok oraya ctrl yaz yok buraya enterla ordanda kendini yana çek hafif öne doğru kaykıl arkanda görüntü oluşuyorben bu işi sittin sene uğraşsam beceremem
Abiyane tabirle topaça döndün kanka.Türkü seçtik şimdi de pop'a mı döndünüz yeter be 😱
Pop kazanir cunku popa verecek cok üye var daha oy kullanmayanKıran kırana bir anket mücadelesi izliyoruz bu hafta da.
Deniz görmesin bunu burnumdan getirirAbiyane tabirle topaça döndün kanka.
Haha bu sevgini Sarpla taclandiracaksin galibacodminleri seviyorum artık örnek favori üye olacağım bende yanlış bulamayacaklar
yalnız bu seferde senin süper modülle ters düştüktürkülere çalışıyormuş bu hafta) tüm yönetime uyum sağlamakta zor iş napsam eskiye dönüşmü yapsam yine
Anketin heyecanını kaçırmasanız hocam.Pop kazanir cunku popa verecek cok üye var daha oy kullanmayan
Dur etiketleyelim de görsün.Deniz görmesin bunu burnumdan getirir
Olacak sey belli yani,.
demiştim sana bu hafta benden kork diyeHaha bu sevgini Sarpla taclandiracaksin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?