hadi ozaman pop seçiyoruz türküler tamamen zar atmak gibi olucakBen de POP'a verdim Türkü konseptini şimdiden harcamayalım.
En sevdiklerimden biri.
hadi ozaman pop seçiyoruz türküler tamamen zar atmak gibi olucakBen de POP'a verdim Türkü konseptini şimdiden harcamayalım.
En sevdiklerimden biri.
Yıldızlardan yorgun gelecez demekYarın 22.00'da şarkılar seçilecek.
hangileri önde acaba tiyo versende ona göre oy atsam
Öyledir inanıyorum kardeşim ama böyle özel bir konsept olsun istiyorum. Karadeniz olur, Türküler olur. Yada bir yöreye ait müzikler olur. Pop bana yeni nesil müziği gibi geliyor. O yüzden yazdım. Yoksa seçilene saygım sonsuz.Abi daha ilk defa geçen hafta özel olarak POP seçtik.
Kesin pop sonra atak yaparda bir türkü paylaşayım
Öyle yaparım
Haklısın abim Karadeniz de türküler de seçilmeli hatta roman havaları tekdüze gitmeyi ben de istemem tabii ki ama bu hafta ikili eleme var.Öyledir inanıyorum kardeşim ama böyle özel bir konsept olsun istiyorum. Karadeniz olur, Türküler olur. Yada bir yöreye ait müzikler olur. Pop bana yeni nesil müziği gibi geliyor. O yüzden yazdım. Yoksa seçilene saygım sonsuz.
Bunu da böyle bırakayım.
9. hafta konusuna bak eltim orda görürsün son mesajım.hangileri önde acaba tiyo versende ona göre oy atsam
ben ankette kim önde demiştim sen yanlış anladın soruyu sanırım9. hafta konusuna bak eltim orda görürsün son mesajım.
karadeniz şarkılarına ne zaman sıra gelecek her hafta kaybediyor lanet olsun
Anketi görmüyor musun ki.ben ankette kim önde demiştim sen yanlış anladın soruyu sanırım
Aynen ya.karadeniz şarkılarına ne zaman sıra gelecek her hafta kaybediyor lanet olsun
Listeden şarkı seçmek günahmış.
anketi görmem için çıkmam lazım forumdanAnketi görmüyor musun ki.Şuan 5 - 4 Türküler önde. POP 4 oyla takip ediyor.
Sağol desteremm bu hafta yokluğun belli oldu. 3.olduk yahu.anketi görmem için çıkmam lazım forumdandur ben pop seçeyim bu hafta lady gagaya çalışacağım madem karadeniz yok ortada
Aynen pop iyidir ben de gereken çalışmaları yaparım yarın
ben oy versem her hafta @Çiğdem- aleyhine çalışırımSağol desteremm bu hafta yokluğun belli oldu. 3.olduk yahu.Gel bi kardeşine destek ol. Çiko da 2.oldu 1.olacağı yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?