Özelden de burdan da kaç defa etiketledim kullan diye, niye istemiyim ki?Kullanayım mı? İstiyor musun?
Özelden de burdan da kaç defa etiketledim kullan diye, niye istemiyim ki?Kullanayım mı? İstiyor musun?
Kolay kolay hayır diyemiyorum da ondanÇok teşekkürler hocam. Her zaman desteğini esirgemiyorsun. 😉
Az kaldı az, 11 gün sonra bitiyor.Kolay kolay hayır diyemiyorum da ondan. Anlaşildi bu yarışma bitmeden burdan uzun süreli ayrılık tadamıyacağım
Az kaldı az, 11 gün sonra bitiyor.Kolay kolay hayır diyemiyorum da ondan. Anlaşildi bu yarışma bitmeden burdan uzun süreli ayrılık tadamıyacağım
Kolay kolay hayır diyemiyorum da ondan. Anlaşildi bu yarışma bitmeden burdan uzun süreli ayrılık tadamıyacağım
11 çok ama tabi o 11 günün her günü gelmem. Yanliz ben bugun baya çoştum yine son aktif gün sanıpAz kaldı az, 11 gün sonra bitiyor.
Az kaldı az, 11 gün sonra bitiyor.
hiç yorum yapma sakın!!!!Türküler çok güzell ayy yorum yapmıcam valla ne dersem olmaz şimdi
ohh ohh bizimlesin
11 çok ama tabi o 11 günün her günü gelmem. Yanliz ben bugun baya çoştum yine son aktif gün sanıpgaliba 150 yaptim
hiç yorum yapma sakın!!!!
oy verirkende yorum yazmaYooo fermuar çektim duruyorum valla
oy verirkende yorum yazmasonra başına iş alıyon
Abowww bir günde 150 mi yazdın.11 çok ama tabi o 11 günün her günü gelmem. Yanliz ben bugun baya çoştum yine son aktif gün sanıpgaliba 150 yaptim
hiç yorum yapma sakın!!!!
Benim şansım işte alıştım artık, olmuyor.Olmadı ablam valla bende sinirlenme diye demedim
Abowww bir günde 150 mi yazdın.
Benim şansım işte alıştım artık, olmuyor.
Eskiden yoktu böyle bir sorun.Ara ara bendede olmuyor alıştık artık bu duruma sinirlendirmiyor artık
haha ben konu açtimya ordaki mesaj sayilmiyor sanmistimAbowww bir günde 150 mi yazdın.
Benim şansım işte alıştım artık, olmuyor.
Eskiden yoktu böyle bir sorun.
Salı günü. .ss Yine aynı güne denk getirdi ne yapıp edip.haha ben konu açtimya ordaki mesaj sayilmiyor sanmistimoda oluyormus bide gecenlerde ki 1100 mesaj zamani zaten bukadar yaziyordum
Sali gunu senle Denizin yarismasi toplam en az 100 msj olur
Atacan hızın tam hayalimde olan, tüm yarışma yapanlar böyle olsa keşke.SON OY GÖNDERME TARİHİ: 7 MART SALI 19.00
VİDEO İLE AYNI SIRADA (Oylarken nickleri silmeyiniz)
Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren)
denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz)
batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm)
Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni)
Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum)
Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @yakamoz-Asi @destere @dreamy @soo @EFE UYSAL @tolgab @OzaN @berkann @XanTier @cookies @Doğu
Aynen öyle.evet ya sonradan çıktı bu sorun neden oluyor onuda anlamıyorum ben keşke düzeltme şansı olsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?