Neden? 😱
birinci bugün kadınlar günümü kutlamadın ikincisi özelden mesaj yazdım mutlaka cevap
yaz dedim tık yok sende
Neden? 😱
Abla daha dur soluklanmadım, gidip duş alacam daha hiçbir bildirime bakmadım.birinci bugün kadınlar günümü kutlamadın ikincisi özelden mesaj yazdım mutlaka cevap
yaz dedim tık yok sende
Abla daha dur soluklanmadım, gidip duş alacam daha hiçbir bildirime bakmadım.
Zaten hafif kırgınlık var yine.tmm tmm takılıyorum ben sana dün sonuçları açıklayacaktın olmayınca merak ettim ondan hadi git o zaman işini hallet gel sensıkı giyin üstünü
Zaten hafif kırgınlık var yine.Havalar çarptı yine ve yeniden. .ss
Havalara aldanıp ne mont giydim ne de hırka sadece gömlek altına da tişört konsepti yapmıştım ama feci soğuğu yedim.Bak nasılda anlıyorum da sıkı giyin diyorum ablam şu havalara aldanmayın ceketmi kabanmı giyiyosunuz ne varsa yanında olsun giy hemen üstüne
Havalara aldanıp ne mont giydim ne de hırka sadece gömlek altına da tişört konsepti yapmıştım ama feci soğuğu yedim.Haklısın.
Abla içimi okuyorsun resmen. Senden de bir şey saklanmıyor.Aferim sanaa aferimm atacan efendibak kırgınlık var diyosun hava çarpmış işte seni
ah kaç yaşında olursanız olun çocuk gibisiniz he e bide kızlara güzel görünmek var dimi
ah sizi gençler ya
gönderdik ya.ss
Aynen şırfıntı kızın dizisiYılanların Öcü'ndeki kızın dizi değil mi?Tutar umarım.
Aynı anda oldu.gönderdik ya.ss
Ben de çıkıyorum şimdi sonuçlarda görüşürüz.
Abla büyük resmi çözmüşsün.Bilmezmiyim hiçç saklanmaz benden tabii şimdiki kızlar böyle konsept yapan gençlere bayılıyor e birde yakışıklı olunca kızlar sizden gözünü alamıyor
Iyyy şırfıntı sensin be.Aynen şırfıntı kızın dizisi
Abla büyük resmi çözmüşsün.
Iyyy şırfıntı sensin be.
Helal olsun.çözerim tabii ne sanıyon ablanı sen
laptopum bugün geldi emin değilim bu ay yapsam mı geç oldu gibiAynı anda oldu.Tamam gördüm.Sen bana niye anketleri atmadın bu arada.
Helal olsun.
Bir forumdan çıkamadım 3 gündür forumda yoktum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?