TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta (Sonuçlar)

Abla daha dur soluklanmadım, gidip duş alacam daha hiçbir bildirime bakmadım.

tmm tmm takılıyorum ben sana dün sonuçları açıklayacaktın olmayınca merak ettim ondan hadi git o zaman işini hallet gel sen
sıkı giyin üstünü

tmm tmm takılıyorum ben sana dün sonuçları açıklayacaktın olmayınca merak ettim ondan hadi git o zaman işini hallet gel sen
sıkı giyin üstünü
Zaten hafif kırgınlık var yine.
Havalar çarptı yine ve yeniden. .ss

Zaten hafif kırgınlık var yine.
Havalar çarptı yine ve yeniden. .ss

Bak nasılda anlıyorum da sıkı giyin diyorum ablam şu havalara aldanmayın ceketmi kabanmı giyiyosunuz ne varsa yanında olsun giy hemen üstüne

Bak nasılda anlıyorum da sıkı giyin diyorum ablam şu havalara aldanmayın ceketmi kabanmı giyiyosunuz ne varsa yanında olsun giy hemen üstüne
Havalara aldanıp ne mont giydim ne de hırka sadece gömlek altına da tişört konsepti yapmıştım ama feci soğuğu yedim.
Haklısın.

Havalara aldanıp ne mont giydim ne de hırka sadece gömlek altına da tişört konsepti yapmıştım ama feci soğuğu yedim.
Haklısın.

Aferim sanaa aferimm atacan efendi
bak kırgınlık var diyosun hava çarpmış işte seni
ah kaç yaşında olursanız olun çocuk gibisiniz he e bide kızlara güzel görünmek var dimi
ah sizi gençler ya

Aferim sanaa aferimm atacan efendi
bak kırgınlık var diyosun hava çarpmış işte seni
ah kaç yaşında olursanız olun çocuk gibisiniz he e bide kızlara güzel görünmek var dimi
ah sizi gençler ya
Abla içimi okuyorsun resmen. Senden de bir şey saklanmıyor.

@xemrexxx gülüp geçme oy gönder. .ss

oylarımı kullandım tüm yarışmacılara başarılar

Ben de çıkıyorum şimdi sonuçlarda görüşürüz.

Abla içimi okuyorsun resmen. Senden de bir şey saklanmıyor.

@xemrexxx gülüp geçme oy gönder. .ss

Bilmezmiyim hiçç saklanmaz benden tabii şimdiki kızlar böyle konsept yapan gençlere bayılıyor e birde yakışıklı olunca kızlar sizden gözünü alamıyor