TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta (Sonuçlar)

Modern baş yapıtı dinlemek isteyen herkes buyursun.

Sen dedin ben bilmiyorum diye ben de beceremeyeceğini anladım tecrübeli birilerinden yardım istedim
Ben bilmiyorum derken sisteme uzağım anlamında demiştim sen beni komple hiçbir şeyi bilmiyor olarak lanse ettin resmen.

işte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptın
zaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir
Ben sana Helanayi paylastim genelde sen bana zarayi paylasip cok seviyorum dedin bende oyuzden onun baska videosunu paylastim.
Bu arada @mrt-06 kadinin ismi Helena, Elena değil

Ben bilmiyorum derken sisteme uzağım anlamında demiştim sen beni komple hiçbir şeyi bilmiyor olarak lanse ettin resmen.

İşte sistemi bilmiyor anlamında dedim bende
Neyse 16-6 arası oyluyoruz o zaman bu hafta

Ben sana Helanayi paylastim genelde sen bana zarayi paylasip cok seviyorum dedin bende oyuzden onun baska videosunu paylastim.
Bu arada @mrt-06 kadinin ismi Helena, Elena değil
o giresunca konuşmuştur ablası gibi
trakyada hiç yoktan başa H eklerler giresunda var olan H yi iptal ederler normali yok memleketin

Sen dedin ben bilmiyorum diye ben de beceremeyeceğini anladım tecrübeli birilerinden yardım istedim
ama 1 puana kadar ineyim dedim saçlarını yolup sokaklara çıktın bağırarak bende vazgeçtim
)
Ben o kadar geniş tutmam @Çiğdem- ablam gibi dar bir aralıkta oylarım.
bu hafta 16 7 arası oyla atacn kabul ederse diğer hfty bkarız çünkü 2 eleme olma ihtimlide vrmıs bklım diğer hftya kaç kişi kalıyor

@mrt-06 sunucu olarak bonkorlukten ödün vermemen iyi olur evet cnm

bu hafta 16 7 arası oyla atacn kabul ederse diğer hfty bkarız çünkü 2 eleme olma ihtimlide vrmıs bklım diğer hftya kaç kişi kalıyor

16-6 dedik biz Atacan'la sen karışma bakayım
@destere senin bu başkan çok gaddar bizim başkan daha geniş aralığa müsade ediyor ondan

yalnız @MasacRE- ye bir puana kadar inme hakkı tanınmalı ben inemedim bari sıvadaşım insin

Gelmedin demek bilerek.

Aşık oldum şarkıya evde ı dont wanna live diye bağırırken buldum kendimi bir ara.

yalnız @MasacRE- ye bir puana kadar inme hakkı tanınmalı ben inemedim bari sıvadaşım insin
İdolüm olarak seni görüyorum ablam.
16-6 dedik biz Atacan'la sen karışma bakayım
@destere senin bu başkan çok gaddar bizim başkan daha geniş aralığa müsade ediyor ondan
16 6 da olur sonra 5 4 3 2 diye iner işte ma 2 de kalmasına dikkat et @mrt-06 1 vermek yok aayoll altın kural

Gelmedin demek bilerek.

Aşık oldum şarkıya evde ı dont wanna live diye bağırırken buldum kendimi bir ara.
Gece bakacam ama benim ilgimi çekmez.

Sende mi benim gibi evde sesli şarkı söylüyorsun ben hatta arkadan müzik açıp eşliğinde söylüyorum.