Bryan Cranston ''The Infiltrator''da Başrol Oynayacak

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1413147091.jpg

Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle üstün bir performans sergileyen ve bunu aldığı 4 Emmy dahil onlarca ödül kazanan Bryan Cranston'ın yeni film projesi belli oldu.

Yapımcılığını Good Films ve George Films üstlendiği, yönetmenliğini Lincoln Lawyer filminden tanıdığımız Brad Furman'ın yapacağı The Infiltrator filminde Robert Mazur'u, Bryan Cranston canlandıracak.

Kolombiya’nın en tehlikeli suçlu ve dolandırıcılarını yakalamak için, Bob Musela kod adıyla kara para aklama işine giren gümrük memuru Robert Mazur'un aynı adlı otobiyografisinden sinemaya uyarlanan The Infiltrator‘ın çekimlerine 2015’in ocak ayında başlanacak ve çekimler Londra, Paris ve Florida’da yapılacak.

Son düzenleme:
Bekliyoruz, inşallah iyi bir film olur. Umarım daha da üst seviye yönetmenlerle çalışma fırsatı bulur. :)

Bu arada Emmy ödülleri bu yıl 4 oldu, yapımcı olarak aldıklarını da sayarsak 6 tane. :):)

Bekliyoruz, inşallah iyi bir film olur. Umarım daha da üst seviye yönetmenlerle çalışma fırsatı bulur. :)

Bu arada Emmy ödülleri bu yıl 4 oldu, yapımcı olarak aldıklarını da sayarsak 6 tane. :):)
Er Rayan'ı Kurtarmak'tan başka filmini hatırlamıyorum hep yan karakterlerde iddialı olmayan filmlerde yer almış. Böyle kariyerli bir oyuncu daha iyi yönetmenlerle çalışıp, pahallı prodiksiyonlarda yer almalı. :)

Daha önce 2 Emmy aldığını biliyordum neyse düzelttim. :)

Er Rayan'ı Kurtarmak'tan başka filmini hatırlamıyorum hep yan karakterlerde iddialı olmayan filmlerde yer almış. Böyle kariyerli bir oyuncu daha iyi yönetmenlerle çalışıp, pahallı prodiksiyonlarda yer almalı. :)

Daha önce 2 Emmy aldığını biliyordum neyse düzelttim. :)
Orada olduğunu bilmiyordum. :):)

En iyi film Oscar'ı kazanan Argo'da oynadı aslında, orada öne çıkan yan karakterlerden biriydi. :) Dizinin bitişiyle sinemaya yoğunlaşacaktır diye tahmin ediyorum ama dizi yıldızları çoğu zaman büyük film yıldızı haline gelemiyor. Umarım ileride aksine örnek olarak göstereceğimiz isimlerden olur ve bir gün Oscar da kazanır. :):)

Konu pek ilgimi çekmedi ama biyografi yönünün olması ilgi çekiciliği arttırıyor. Çok çok iyi bir film çıkmazsa izlemem zor.