Bruno Peres ve Gervinho Trabzonspor'da!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,716
Puanı
1,060
Trabzonspor, Roma'da forma giyen 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bruno Peres ile prensipte anlaştı. Geçen sezon ligde 30 maçta forma şansı bulan Bruno Peres 1 gol, 2 asist kaydetti.

Trabzonspor'un bir diğer transferi ise Gervinho oldu. Parma'da forma giyen 33 yaşındaki sol kanat ile prensipte anlaşmasına varıldı. Fildişi Sahilli yıldız oyuncu daha önce kariyerinde Roma, Arsenal, Lille gibi takımların formasını giymişti. Gervinho geçen sezon Parma forması ile 27 maçta 5 gol, 1 asist kaydetti.

İki futbolcu da Trabzon'a geldi. Sağlık kontrollerinin ardından oyuncuların resmi imza atması bekleniyor.

1621968341833.png

Bu Peres'i biz nasıl aldık hala şaşkınım. Avrupada kariyerine çok rahat devam edebilecek bir adamı kopardık oradan. Tam Avcı'nın aradığı bir sağ bek. Ben ligde epey fark yaratacağını düşünüyorum.

Gervinho'nun kalitesini tartışmaya gerek yok. Hareketsiz ön tarafımımız için harika bir takviye oldu. Takımdaki eksik boş koşuları tek başına yapabilecek yetenekte. Çok rahat 20 gol katkısı verebileceğini düşünüyorum. Verememesi direkt hocaya yazar.

Avrupa maçından önce Hamsik, Tello, sol bek, ön libero işini bitirmeye çalışıyoruz. Djaniny veya Ekuban gitmeden forvette acele etmemeye çalışıyorlar. Cornelius ve Tiquinho isimleri ön plana çıkıyor ama akşam saatlerinde yaşanan Sörloth gelişmesi deli heyecanlandırdı.

Bu Peres'i biz nasıl aldık hala şaşkınım. Avrupada kariyerine çok rahat devam edebilecek bir adamı kopardık oradan. Tam Avcı'nın aradığı bir sağ bek. Ben ligde epey fark yaratacağını düşünüyorum.

Gervinho'nun kalitesini tartışmaya gerek yok. Hareketsiz ön tarafımımız için harika bir takviye oldu. Takımdaki eksik boş koşuları tek başına yapabilecek yetenekte. Çok rahat 20 gol katkısı verebileceğini düşünüyorum. Verememesi direkt hocaya yazar.

Avrupa maçından önce Hamsik, Tello, sol bek, ön libero işini bitirmeye çalışıyoruz. Djaniny veya Ekuban gitmeden forvette acele etmemeye çalışıyorlar. Cornelius ve Tiquinho isimleri ön plana çıkıyor ama akşam saatlerinde yaşanan Sörloth gelişmesi deli heyecandırdı.
Sörloth ta son gelişme nedir?

Sörloth ta son gelişme nedir?
Geçen gün sevgilisini yorumlarla rehin almıştı taraftar. Ailesi zaten buraya sıcak bakıyor. Sörloth'a da gitmesi yönünde tavsiye veriyorlar. Leipzig meselesi çözülürse Sörloth gelmeye tamam demiş. İnternetteki yorumlardan da haberi varmış. Forvetlerin birinden para gelirse direkt Sörloth için harcamaya çalışacaklar. Yeni hoca gitmesine izin vermezse Cornelius veya Tiquinho bitirilecek.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy