Britney Spears - Work B**ch

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Britney Spears en son Şirinler filmi için "Ohh Lala"yı selendirmiş ve kliplendirmişti. Uzun süredir yeni albüm çalişmlarinda adını duyamadiğimiz sanatçi, geçtiğimiz ay en yeni single çalişması olan "Work Bit**ch"i duyurmuş ve geçen haftalada klibin teasrını instagram'da hayranlariyla paylaşmişti.Klibin yönetmenliğini yapan Ben Mor'un oturduğu klip dün resmi olarak yayınlandı.

İşte O Klip;

Britney Spears - Work B**ch

Klip ve şarkı muhteşem olmuş :) Brit'i dans ederken görmek çok çok iyi . İdöllerimden birisi Britney Spears'dir ve çok iyi klip olmuş süpersin Britney :)

Britney Spears'ın klipleri ne zaman Türk aile yapısına uyacak? :D

Onla alakalı değil.Nasıl Gossip Girl'ü annen babanla oturup izleyemezsen bunuda izleyemezsin.Orada vurgulamak istediğim konu daha "normal" klipler yapmasıydı.:):)
Bende sordum şundan; Bu muzik gençlere yapılıyor. Hele ki arabesk müzik ile büyümüş çocuk sahibi kişilerin en son görmek isteyeceği müzik. Klibi geçtim müziği annenle babanla bile dinleyemezsin:)

Bende sordum şundan; Bu muzik gençlere yapılıyor. Hele ki arabesk müzik ile büyümüş çocuk sahibi kişilerin en son görmek isteyeceği müzik. Klibi geçtim müziği annenle babanla bile dinleyemezsin:)

Amaç annenle babanla izlemek değil zaten ben onu anlatmaya çalışmıyorum sen çok farklı bir açıdan bakınca bende devamını getirdim.:D Normal düzeyde bir klip dozunda yani anlatmak istediğim bu.:D Valla sıkıldım anlatmaya çalışmaktan.:F

Amaç annenle babanla izlemek değil zaten ben onu anlatmaya çalışmıyorum sen çok farklı bir açıdan bakınca bende devamını getirdim.:D Normal düzeyde bir klip dozunda yani anlatmak istediğim bu.:D Valla sıkıldım anlatmaya çalışmaktan.:F
GG filan diyince konu nereye gidiyor dedim.Oysa ilk soruda müzikal anlamda sormuştum:X

Havuz ve köpek baliği sahneleri çok iyi bencede:X Striptiz sahneleri Rihanna'nınkini geçemez heralde klip arkasını izledin mi??? :X

İzlerken dinlemişte olmuyor mu 😱

Hiç bir zaman "Mehmet erdem izliyor musun?" denizlmez "Mehmet erdem dinliyor musun?" dersin.:D Senin dediğin dizilerde olur.:D