H Harunnn60 Konu Sahibi Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,459 Reaksiyon puanı 45,111 Puanı 1,060 Konum İstanbul 1 Eylül 2016 #1 Uzun bir aradan sonra ''Glory'' albümü ile müzik piyasasına geri dönüş yapan Britney Spears albümün ilk şarkısının klibini geçtiğimiz ayda yayınlandı. Klipsiz; Klipli;
Uzun bir aradan sonra ''Glory'' albümü ile müzik piyasasına geri dönüş yapan Britney Spears albümün ilk şarkısının klibini geçtiğimiz ayda yayınlandı. Klipsiz; Klipli;
H Harunnn60 Konu Sahibi Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,459 Reaksiyon puanı 45,111 Puanı 1,060 Konum İstanbul 1 Eylül 2016 #2 Klip olmamış. Şarkı çalarken kızlar bağırıyor haha hi hi falan. Şarkıyı ilk başta sevemiyorsun ama sonradan alışıyorsun.
Klip olmamış. Şarkı çalarken kızlar bağırıyor haha hi hi falan. Şarkıyı ilk başta sevemiyorsun ama sonradan alışıyorsun.
Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,750 Reaksiyon puanı 13,263 Puanı 860 Konum Dünyadan 3 Eylül 2016 #3 Harunnn60' Alıntı: Klip olmamış. Şarkı çalarken kızlar bağırıyor haha hi hi falan. Şarkıyı ilk başta sevemiyorsun ama sonradan alışıyorsun. Genişletmek için tıkla ... İlk dinleyişte bende fazla sevmedim ama bakalım birkaç defa daha dinleyince belki alışırız şarkıya
Harunnn60' Alıntı: Klip olmamış. Şarkı çalarken kızlar bağırıyor haha hi hi falan. Şarkıyı ilk başta sevemiyorsun ama sonradan alışıyorsun. Genişletmek için tıkla ... İlk dinleyişte bende fazla sevmedim ama bakalım birkaç defa daha dinleyince belki alışırız şarkıya
H Harunnn60 Konu Sahibi Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,459 Reaksiyon puanı 45,111 Puanı 1,060 Konum İstanbul 3 Eylül 2016 #4 turkuazz' Alıntı: İlk dinleyişte bende fazla sevmedim ama bakalım birkaç defa daha dinleyince belki alışırız şarkıya Genişletmek için tıkla ... Klipsiz olanı daha iyi. Ben bi 5 defa dinledikten sonra alıştım.
turkuazz' Alıntı: İlk dinleyişte bende fazla sevmedim ama bakalım birkaç defa daha dinleyince belki alışırız şarkıya Genişletmek için tıkla ... Klipsiz olanı daha iyi. Ben bi 5 defa dinledikten sonra alıştım.
yigit_00 Favori Üye Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 2,725 Reaksiyon puanı 1,903 Puanı 205 Yaş 25 4 Eylül 2016 #5 Aynen, şarkı dinleye dinleye kulağa hoş gelmeye başlıyor. Ama klibi ilk izlediğimde de sevmemiştim, şimdi de sevmedim. Britney Spears için çok basit bir klip bence.
Aynen, şarkı dinleye dinleye kulağa hoş gelmeye başlıyor. Ama klibi ilk izlediğimde de sevmemiştim, şimdi de sevmedim. Britney Spears için çok basit bir klip bence.