Brezilya Milli Takım Yeni Teknik Adamı "Carlo Ancelotti"

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
6,486
Puanı
610
1000010282.jpg

Aylardır gündemi meşgul eden sorunun cevabı nihayet resmiyete kavuştu. Brezilya Milli Takım resmi hesabı şuan Real Madrid takımının başında bulunan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ile uzun süreli bir anlaşma yaptıklarını açıkladı.

Bu anlaşmaya göre Carlo Ancelotti Mayıs ayının bitmesi ile birlikte Brezilya Milli Takımındaki görevine resmen başlayacak.

Yapılan anlaşma ile birlikte Carlo Ancelotti'nin, Real Madrid takımından resmen ayrılacağı da kesinleşmiş oldu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 135053

Aylardır gündemi meşgul eden sorunun cevabı nihayet resmiyete kavuştu. Brezilya Milli Takım resmi hesabı şuan Real Madrid takımının başında bulunan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ile uzun süreli bir anlaşma yaptıklarını açıkladı.

Bu anlaşmaya göre Carlo Ancelotti Mayıs ayının bitmesi ile birlikte Brezilya Milli Takımındaki görevine resmen başlayacak.

Yapılan anlaşma ile birlikte Carlo Ancelotti'nin, Real Madrid takımından resmen ayrılacağı da kesinleşmiş oldu.
Kovulur İtalyanca biliyorsa sadece Portekizce biliyor mu

Çok doğru bir karar. 60 yaş üzeri teknik direktörler bence milli takım çalıştırmalı. Normal lig sezonu maratonuna ayak uydurmaları fiziksel olarak çok zor.

Fatih Terim de tez zamanda Suudi Arabistan milli takımının başına geçmeli. :D

Yeni Gelişme;
Real Madrid, Carlo Ancelotti ile yolların ayrıldığını duyurdu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Real Madrid'in kupalara ambargo koyduğu dönemde bile oynattığı futbol nedeniyle beğenmediğim bir teknik direktördü. Ama bu kadar başarı gelince saygı duymaktan başka bir şey diyemiyorduk.

Bu sezon oyunla birlikte kupaları da kaptırınca yolların ayrılması kaçınılmaz oldu. Brezilya milli takımı onun için çok uygun bir adres gibi duruyor. Real Madrid de Xabi ile birlikte çok daha iyi bir oyuna kavuşacaktır ama iyi oyun sonuç getirecek mi onu zaman gösterecek.

• Beğendim
Reactions: TenTen