Breaking Bad Ambargosu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Breaking_Bad_AMC_Season_5_Cast

Son(5.sezon) sezonunun ikinci yarısı geçtiğimiz pazar akşamı Amerika'da AMC kanalında yayınlandı.Peki reytingler ne alemde?? İşte bu sorunun cevabını burada.

Geçtğimiz yaz 5. sezonunun ilk yarısı yayınlanan Breaking Bad sezonu 18-49 yaş araliğinda 1.3 reyting 2781 milyonluk izleyici kitlesiyle kapatmişti.Heycanla biten sezonun ilk yarısında akıllarda soru işareti bırakıp izleyicisini buyuk merak içinde bırakmişti.

Bu merak reytinglerede olumlu yansıdı ve dizi geçtiğimiz sezonun ardından ekranlara (belkide TV dünyasında görülmemiş birşey(?)) tam %102 reyting artırarak giriş yapti.Dizi pazar akşamı 18-49 yaş araliğinda 2.9 reyting ve 5915 milyon izleyiciyi kendine çekerek karşisindaki rakiplerini adeta hezimete uğratarak geceyi zirvede kapatti.

Diğer Yapımlar Ne Kadar Reyting Aldı?

Aynı saatte yayınlanan ilgiyle izlenen diziler ise Showtime'in en hit dizisi Dexter ve
HBO'nun en hit dizisi olan True Blood'du.

Bu arada bahsetmeden olmaz.AMC'nin yeni dizisi yeni uyarlama dizisi Low Winter Sun ise ilk bölümüyle kanalı memnun etmiş gibi görünüyor.Dizi hakkında biraz bahsetmek gerekirse; Dizi ingliz kanalı Channel 4 için 2006 yapımı bir film. Dizinin başrolünde yine aynı isim Mark Strong üstlenmiş.

Pazar Akşamı ABD'de Yayınlanan
Dizi ve Reyting Tablosu
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Yapım(dizi/program)[/TD]
[TD="align: center"]Kanal[/TD]
[TD="align: center"]18-49 yaş araliği reyting[/TD]
[TD="align: center"]İzleyici Kitlesi[SUP](milyon)[/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Breaking Bad[/TD]
[TD="align: center"]aMC[/TD]
[TD="align: center"]2.9[/TD]
[TD="align: center"]5915[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]True Blood[/TD]
[TD="align: center"]HBO[/TD]
[TD="align: center"]2.2[/TD]
[TD="align: center"]3998[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Low Winter Sun[SUP](yeni dizi)[/SUP][/TD]
[TD="align: center"]aMC[/TD]
[TD="align: center"]1.1[/TD]
[TD="align: center"]2507[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Dexter[/TD]
[TD="align: center"]Showtime[/TD]
[TD="align: center"]0.9[/TD]
[TD="align: center"]1904[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kablolu için harika oranlar. :)

Dexter'ın da oranları kanalına göre iyi ama Showtime çok fazla satmıyor herhalde ABD'de. Aslında pek çok iyi dizileri var. Homeland, Shameless, Californication, Episodes vs vs

Kablolu için harika oranlar. :)

Dexter'ın da oranları kanalına göre iyi ama Showtime çok fazla satmıyor herhalde ABD'de. Aslında pek çok iyi dizileri var. Homeland, Shameless, Californication, Episodes vs vs
Bencede Showtime satmıyor.Yada en pahalısı.Hangi diziydi (tam hatırlamıyorum ama HEROES'du) şöyle bi sahne vardi.Çocuk Smack Down programlarini izlemek için kanalı arayıp akşamında o programı izlemişti.Walking Dead'ın 12 milyon izliyiciye ulaşması bana hep bu sahneyi hatırlatiyor.Amc en ucuzu sanırım(b)
Kaçak indirme rekoru da kırılmış. :A
Breaking Bad?

Bencede Showtime satmıyor.Yada en pahalısı.Hangi diziydi (tam hatırlamıyorum ama HEROES'du) şöyle bi sahne vardi.Çocuk Smack Down programlarini izlemek için kanalı arayıp akşamında o programı izlemişti.Walking Dead'ın 12 milyon izliyiciye ulaşması bana hep bu sahneyi hatırlatiyor.Amc en ucuzu sanırım(b)

Breaking Bad?

AMC yanındaki seçeneklerle birlikte olabilir. Mesela HBO alan sinema kanallarıyla birlikte alıyor. HBO'nun çok kaliteli sinema kanalları var. O nedenle tercih edilebilir. AMC'nin de bu tip bir şeyi olabilir. Showtime ise CBS'nin kanalıydı sanırım ve tek başına satılıyor. Hatta biraz önce bizim forumda reklamını gördüm 25$ gibi bir fiyat geçiyordu, aylık olsa gerek. :)

Yanındaki seçeneklerle birlikte olabilir. Mesela HBO alan sinema kanallarıyla birlikte alıyor. HBO'nun çok kaliteli sinema kanalları var. O nedenle tercih edilebilir. AMC'nin de bu tip bir şeyi olabilir. Showtime ise CBS'nin kanalıydı sanırım ve tek başına satılıyor. Hatta biraz önce bizim forumda reklamını gördüm 25$ gibi bir fiyat geçiyordu, aylık olsa gerek. :)
AMC'nin yan kanaları var hatta o kanallardan birisi olan SUNDANCE kanalı bizde Digitürk'te:) Showtime'inda yan kanallari var sinema filan.Herneyse şimdi araştirdim ABD'de bi ton kablolu kanal platformlari var hepsinde fiyatlar farklı.Tek fix fiyat olan Showtime sanırım onlarda sitelerinde "order showtime you can get 25$ cash back" demişler sanırım "beğenmezseniz 25 dolariniz iade" demek istemişler:X

AMC'nin yan kanaları var hatta o kanallardan birisi olan SUNDANCE kanalı bizde Digitürk'te:) Showtime'inda yan kanallari var sinema filan.Herneyse şimdi araştirdim ABD'de bi ton kablolu kanal platformlari var hepsinde fiyatlar farklı.Tek fix fiyat olan Showtime sanırım onlarda sitelerinde "order showtime you can get 25$ cash back" demişler sanırım "beğenmezseniz 25 dolariniz iade" demek istemişler:X

Ama 25$ içinde yan kanallardan bahsetmemişler sanki? :)

Eğer tek kanal 25$ ise epey fazla. Sonuçta onlar da internetten izleyebiliyorlar ve internetten izleyebildikleri birkaç dizi bölümü için niye o kadar para versinler. :)

OzaN post: 1412898' Alıntı:

Ama 25$ içinde yan kanallardan bahsetmemişler sanki? :)

Eğer tek kanal 25$ ise epey fazla. Sonuçta onlar da internetten izleyebiliyorlar ve internetten izleyebildikleri birkaç dizi bölümü için niye o kadar para versinler. :)

Sanırım tek kanal(b) oda Showtime esas kanalı😕 Ama ipad uygulaması ve internetten online izleme imkanlarini filanda sunuyorlar heralde.Hatta yeni bi uygulama başlatmişlar kaçirdiğin bi dizi varsa arıyormuşssun yayınlıyorlar(sanırım böyle bişey) öyle bi videosunu gördüm sitesinde.

breaking bad kanalına göre çok iyi başlamış :D true blood dan daha iyisini beklerdim showtireın dizileri hep rtematik gibi geliyor bana reytinger bakıncas

breaking bad kanalına göre çok iyi başlamış :D true blood dan daha iyisini beklerdim showtireın dizileri hep rtematik gibi geliyor bana reytinger bakıncas
True Blood aslında 5-5 bucuk milyon izleyici topluyordu.Bu sene hem Dexter hemde Breaking Bad biticeği için Breaking Bad'in başlaiği hafta düştü😕 İyi ki bu kargaşada Falling Skies erken bitti.Yoksa gümbürteye gidecekti:X

True Blood'ı izliyim dedim ama açırı +18 var dizide diziye benzemiyor yani anlayacağınız ilk bölümde bıraktım izlemeyi ama iyi oranlar almış. :)

True Blood'ı izliyim dedim ama açırı +18 var dizide diziye benzemiyor yani anlayacağınız ilk bölümde bıraktım izlemeyi ama iyi oranlar almış. :)

ben de kararsızım izlemek konusunda genelde o tarz dizileri izlemem vampir falan ama anna paquın var kararsız kaldım (b) @Forumdash @OzaN

xemrexxx post: 1413439' Alıntı:
ben de kararsızım izlemek konusunda genelde o tarz dizileri izlemem vampir falan ama anna paquın var kararsız kaldım (b) @Forumdash @OzaN

Ben vampir dizisi falan izliyorum Dracula var onu izlemem muhtemelen ama The Vampire Diaries iyiydi izliyorum fakat True Blood hoşuma gitmedi ve gereksiz açık buldum o yüzden bıraktım ilk bölümden. :)

Cinsellik var(muhtemelen Jason'ının sahnelerine denk geldin:X) ama komedi yönü daha artan bi dizi.Hani adamlar yazın izlesinler o sıcağa mantiğiyla komedi sex birazda içersine gittikçe genişleyen konu katmişlar. Bu sezonda True Blood'da anlatılan konu (Vampire Diaries'den alıntı yaparsak) kökene inildi. Yazın izlenebilecek en iyi dizisi bence.Cinselliğini bi kenara atarsak 7.5-8 puan veririm.

- - - Ekleme - - -

Anna'yı başka nerde izledin:X Dizinin ilk sezonlarinda beğenilmiyordu (sırf dişleri yüzünden) şu an (bence) en sexy kadınlar arasında adını listeye yazdırır:X