Brad Pitt Sunucunun Yüzüne Tükürdü!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Hangover filmserisinden tanıdığımız ve aktör Zach Galifinaksın absürt komedi tadında hazırladığı talk show'un son bölümü nün konuğu Brad Pitt oldu!
'Bronz tenini korumak senin için zor olmuyor mu? Karının gölgesinde yaşadığın için sorusu üzerine Brad Pitt 'in gülmemek için kendini zor tuttuğu ve sinirli bir şekilde sakız çiğnediği görüldü!
Galifianakis ardından Anistonun başrolünde oynadığı ünlü komedi dizisi Friends deki rolüne atıfta bulunarak sorular soruyor ancak Brad Pitt yanıtsız bırakıyor.
Programın sonunda ''İnsanların görünüşüne fazlasıyla odaklanıp senin sadece berbat bir aktör olduğunu fark etmediklerinimi düşünüyorsun'' sorusu üzerine Brad Pitt ağzındaki sakızı Galifinakis'in yüzüne tükürdü!
26509286.jpg

Biraz fazla olmuş, ama Zach Galifianakis'in mizahı da herkesin anlayabileceği türden değil. O yüzden Brad Pitt'in de öyle tepki göstermesi normal. Az bile yapmış hatta... :)
(Bu arada Zach'ın mizahını da sevdiğim sanılmasın.)

Son düzenleme:
Programın amacı bu zaten, ortada bir olay yok. :)

Zach gelmiş geçmiş en çılgın hareketleri garip olan komedyenlerden biri, obama ile bile tınlamadan konuşmuştu, gerçi buna şaşırmamın nedeninin Türkiye olduğunu sonradan fark etmiştim. :T: Bizimkiler korksun yalakalık yapsın, yine sinirlendim bak. :T:

Hak etmiş. Özellikle Ross-Rachel olayı komik falan değil iğrenç bir soruydu.

rating için her durumun kurgulanabildiği bir medya ortamında eğer bu bir danışıklı dövüş deilse sunucu bu eyleme davetiye çıkarmış gibi görünüyor. ancak iki taraf için de bir cesaret gösterisi olarak akılda kalmaya aday bu sahnenin kurgu olması muhtemel...

Son düzenleme:
Brad Pitt'e "berbat bir aktör" deniliyorsa, bunu demek berbattır. Birçok filmde rol almış ve rol aldığı filmlerde de görüntüsünün yanı sıra, oyunculuk performansıyla ödüller almış bir isim. Sıradan bir isim değil yani. Zach Galifianakis'in mizahı da ağır olduğu çok açık belli. Şov içerikli bir program olduğu için ve içinde absürd öğeler bulunduğu için, açıkcası böyle bir durumun olacağı belli. Doğrusu Zach, böyle sorular soramaz ve Brad, böyle şey yapmaz. Kamera önünde olan her şey genel olarak şov içerikli oluyor. Mesela gerçekte olsa böyle bir şey, Brad Pitt tükürmekle kalmaz, döverdi. Brad Pitt bu konuda da açıkcası haklı durumda. Yine de şov içerikli bir program olduğu ve progamın böyle ilginçliklere imza attığı gerçeğini değiştirmiyor. :)

Brad'e berbat bir aktör demek ne demek yahu? :F
Bilerek ayarlanmış bir şey değil mi bu yoksa Brad gerçekten mi sinirleniyor? @kaan955

Brad harika oyuncu aslinda karisinin oyunculugunu pek begenmioyorum ve Brad kesinlikle kimseninn golgesinde degil aksine o her zaman 1 numara olmus

aaa daha dün brad pitt vadiye gelse diye adamı anmıştım hemen nazarım deymiş:F:F

Programın amacı bu zaten, ortada bir olay yok. :)

Zach gelmiş geçmiş en çılgın hareketleri garip olan komedyenlerden biri, obama ile bile tınlamadan konuşmuştu, gerçi buna şaşırmamın nedeninin Türkiye olduğunu sonradan fark etmiştim. :T: Bizimkiler korksun yalakalık yapsın, yine sinirlendim bak. :T:
Bak yine cevap veremeden duramam.Ak Partili olan yalaka Ak Partili olmayan objektif ve tarafsız ? fikirlere saygı biraz :)