BluTV Bozkır - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
BluTV'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Bozkır'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını ARC Film'in, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstlendiği dizinin kadrosunda Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Altan Erkekli, Merve Çağıran, Ahmet Varlı ve Kadir Polatçı yer alıyor.

''Bozkır'' yeni bölümleriyle her cuma BluTV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...
nmbnmb-png.63314
 

yatutarsa

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
20,001
Reaksiyon puanı
13,224
Puanı
1,060
8. bölüm
Dizi gittikçe güzelleşiyor ama maalesef sona yaklaştık.
Önceki bölümlerde Nuri Pamir'in sesini duyuyorduk, amirine olayları anlatıyordu. O seslerin bir sorgu sahnesinden geldiğini düşünüyordum ama amirin ne yaptığını tahmin edemiyordum. Ziya'yı öldürüp öldürmediği henüz net değil ama eğer öldürdüyse o sesler Ziya cinayetinin sorgusundan geliyordur. Ziya öldüyse çok sevineceğim. :D
 

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
1-2. BÖLÜM

Ekin Koç - Yiğit Özşener çok iyi ikili olmuş, uyumlarını çok beğendim. İkilinin sahnelerini epey beğenerek izliyorum. Dizi; polisiye tarzında, cinayetler üzerine kurulmuş. Bahadır İnce yönetmenliği kendini hemen hissettiriyor. Dizinin çekimleri çok güzel, bozkır havasını güzel yansıtıyor.

Lakin dizi çok ağır ilerliyor, 55-60 dakika arası süresi var ama zaman zaman sıkılıyorum. Temposu düşük, sürükleyiciliği şu an için yok diyebilirim. Halbuki 35-40 dakikalık bölümlerle de yayınlanabilirmiş. Tabi ilerleyen bölümlerde açılabilir, görmek lazım.
İlk olarak bir çocuk cinayetiyle karşılaştık, ardından birinin daha cinayetiyle karşılaştık. İkinci cinayeti, öldürülen çocuğun babasının işlediğini öğrendik. İkinci bölümün son sahnesinde de baba karakteri (Sabahattin) hapishanede ölmüş haldeydi. İki bölüme üç cinayet...

Abbas'ın bu olanlarla ilişkisi olduğu belli, Dilara karakterinin de yine yaşananlarla (Ferman'la) bağı var ama daha ortaya çıkmadı. Abbas karakteri kilit isim, Dilara her şeyi anlatacak isimlerden biri. Cinayetleri çözdürecek kişi Dilara olacak bence.

Seyfi'nin bir kızı yanlışlıkla vurduğunu, kızı hastanede ziyaret edebilmek için tayinini buraya istediğini öğrendik. O hikayeye de giremedik henüz, Seyfi'nin karısı doğal olarak bu olaydan şikayetçi. Seyfi hayata küsmüş bir halde.

Nuri karakterini çok sevdim, epey dikkat çekici. Ekin Koç'a da çok yakışmış. Seyfi'nin komşusu ile Nuri arasında bir şeyler olacak gibi. :D
 
  • Beğendim
Reactions: Aserat