beyler dün itibariyle yeni evime taşınmış bulunmaktayım
bkz: dubleks çiftkatlı köy yerinde bahçeli köpekli inekli sütü domatesi hıyarı bahçeden mükemmel bir yaşam yeri
bundan dolayıda internetim kesildi ve buraya internet 15 günde geliyor benım başvurmamıda işin içine katarsak 1 ayı bulur :
bundan dolayı hiç girmeyip takımın kaybetmesini düşünmektense istifa edip yerime başkasının geçmesini düşündüm yada computer benım yerıme bakar : taşındıktan sonra fark ettim ki burda bir evde net var ve akrabam şifresinideverdi ve netteyim şuan evimin üst katındaki balkondan müthiş bir esinti hiç sıcak yok süper bir manzara ile size yazmaktayım.oyuna geri dönmeyeceğim ama ev için tebrikleri alabilirim yeppaaa :
bkz: nasıl hava atılır.
not:bozbaykuşların son durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim yeni menajer filan geldi mi?
bkz: dubleks çiftkatlı köy yerinde bahçeli köpekli inekli sütü domatesi hıyarı bahçeden mükemmel bir yaşam yeri
bundan dolayıda internetim kesildi ve buraya internet 15 günde geliyor benım başvurmamıda işin içine katarsak 1 ayı bulur :
bundan dolayı hiç girmeyip takımın kaybetmesini düşünmektense istifa edip yerime başkasının geçmesini düşündüm yada computer benım yerıme bakar :
bkz: nasıl hava atılır.
not:bozbaykuşların son durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim yeni menajer filan geldi mi?