BozBaykuşları AtmacaReiz Niye Terketti? Neferian Yeni Eve Taşındı!

Neferian

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
beyler dün itibariyle yeni evime taşınmış bulunmaktayım
bkz: dubleks çiftkatlı köy yerinde bahçeli köpekli inekli sütü domatesi hıyarı bahçeden mükemmel bir yaşam yeri
bundan dolayıda internetim kesildi ve buraya internet 15 günde geliyor benım başvurmamıda işin içine katarsak 1 ayı bulur :

bundan dolayı hiç girmeyip takımın kaybetmesini düşünmektense istifa edip yerime başkasının geçmesini düşündüm yada computer benım yerıme bakar :
taşındıktan sonra fark ettim ki burda bir evde net var ve akrabam şifresinideverdi ve netteyim şuan evimin üst katındaki balkondan müthiş bir esinti hiç sıcak yok süper bir manzara ile size yazmaktayım.oyuna geri dönmeyeceğim ama ev için tebrikleri alabilirim yeppaaa :

bkz: nasıl hava atılır.

not:bozbaykuşların son durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim yeni menajer filan geldi mi?

keşke istifa etmeseydin 1 günden bi şey olmazdı

@2 teşekkürler
@3 1 gün sonra gireceğimi tahmin edemedim tahmini 15 gün giremeyecektim :

Teşekkürler :

ben olmasaydım yenemezdin hehe :

herkese teşekkürler :
hayat tabi bana güzel hehe sütümüz peynirimiz sebzemiz meyvemiz kirazımız çileğimiz soğanımız patatesimiz mısırımız biberimiz her şeyimiz bahçeden var mı böyle bir zevk dutlarımız bahçeden hele o ellerinizle kendi bahçenizden toplayıp yemenin tadı yokmu of of :

adaş kuzenıne güveniyorum :

Yeni bir ev, yeni yasantilar. Yeni ev, yeni mutluluklar. Yeni ev, yeni hüzünler.

Kisacasi: Yeni evinde sizlere huzurlu, mutlu bir yasam diliyorum..