Diğer Bosch 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,799
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Televizyonculuğun yükselen yayın kuruluşlarından Amazon'da geçtiğimiz günlerde iddialı bir yeni dizi yayınlandı.

Bosch adını taşıyan polisiye dizinin 10 bölümlük ilk sezonunun tüm bölümleri birlikte yayınlandı.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını bu başlıktan yapabilirsiniz...

1x1

Değişik bir polisiye denemesi olmuş. Polisiye türünü sevenlerin ilgisini çekeceğini tahmin ediyorum.

Başroldeki abimizi sevdim hem karizmatik, hem iyi oyuncu.

Yer yer sıkılmadım diyemem ama sonuyla ikinci bölümü izleme isteği uyandırdı. Sonrasına ikinci bölümde karar vereceğiz artık.

Bu arada The Walking Dead'deki Hershel amcamız da dizide var. Üstelik bacak sayısında artış var.
@Harunnn60 @destere @sokak sanati

7/10

Dizinin ismi bir tuhaf geldi bildiğimiz Bosch ))) Polisiye severim bakmayı düşünenlerdenim .

polisiye diziyse bende izlerim severim böyle dizileri

buda marco polo gibi topluca yayınlanmış
umarım marco polo kalitesindedir ilk bölüme bakacağım mutlaka

Dizinin ismi bir tuhaf geldi bildiğimiz Bosch ))) Polisiye severim bakmayı düşünenlerdenim .
bildiğimiz çamaşır makinası yada bulaşık makinası işte
ilk başta boss diye okudum senin mesajı görnce farkına vardım
)

1x1

Eh işte fena değil ama beklentimi karşılamadı. Polisiye dizileri sevmeme rağmen bu diziyi çok sıkıcı buldum. Şimdilik devam etmeyi düşünmüyorum.

Başroldeki abimiz özel kuvvetlerde askerlik yapmış, körfez savaşı ve Afganistan da savaşlara katılmış, 12 yaşındayken annesi öldürülmüş ve faili bulunamamış, bir gece elinde silah gördüğü birini kovalıyor ve silahını çekip öldürüyor, daha sonra iki yıl ileri sarıp neler olduğunu görmeye başlıyoruz ve mahkemedeki yargılanma süreci ile birlikte çözmeye çalıştığı bir cinayet davasını beraber izliyoruz.

Mahkemede Bosch abimiz patlama noktasına geldiğinde, kadın avukata ''sizde de ne cüret varmış a**na k***yım'' sözü güldürdü.

6/10

1x2

Fena değil dizi ama yine dizileri azaltmak istediğim bir dönemde olduğum için şanssız bir zamana denk geldi.

Bölümde yer yer bazı sahneler güzeldi ama yer yer de sıkıcıydı.

Kalan bölümleri en azından şimdilik izlemeyeceğim. Başroldeki adam ödüllerde falan karşıma çıkarsa şaşırmam, gerçekten başarılı ama tek başına onla da olmuyor.

6/10

Senin seveceğini tahmin ediyordum, zaten izleyecek dizi de arıyorsun. Benim izleyecek dizim olmasa izlerdim herhalde.

Dizi yokluğunda Bates Motel'i 3 günde bitirdim ama güncel dizimin sayısıda artmaya başladı. Az diye de bu sıkıcı diziye katlanamam. Eskilerden arada izlerim yine.

Twd oynayan her oyuncunun dizisi yada filmini izlerim
iyi ki dedin şimdiden başlarım