Bornoz Popoyu..!

Polyanna ~

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9
Puanı
149
Hülya Avşar, köşe yazısı yazdığı acunn.com'da çok ilginç bir yazı yazdı.

Bornoz denince sizi bilmem ama benim aklıma gelen kelimeler; banyo, ıslak, çıplak! Bu da demektir ki; bornoz giyilen yerler genelde mahremiyeti olan yerlerdir. Sanırım yanılmıyorum tabii ki yanılmıyorum. İnsan ya yalnızken bornoz giyer ya banyo sonrası ya da eşinin yanında. Peki spaların ne özelliği var anlamış değilim! Şöyle bir spaya gidip masajımı olayım, şöyle bir gevşiyeyim derken bir anda karşına çıkan bir tanıdıkla ya da seni tanıyanla karşılaşırsan; doğal olarak spada olduğundan, bornozluysan ve konuşmak zorunda kaldığın kişi erkekse, nerde kaldı bornozun mahremiyeti?

Bırakın mahremiyeti üstüne üstlük elin adamıyla o bornozlu, sen bornozlu karşılıklısın. Dışarıdan bakıldığında bu manzara spa'da değil de herhangi bir yerde olsa, direk fuhuşa girer! Amaaa spada olduğunuzdan bu görüntüde hiiiiiiiç problem yok! Tamam tamam da durumun komikliğine bakın. İki taraf da bornozlu. Söze nasılsınız diye başlarlar. Ben olsam; içimden elinin körü, bornozluyum yani çıplağım ve en rahat edeceğim yerde; saçımın telinden ayak tırnağına kadar gerginim. Çünkü siz de bornozlu ve çıplaksınız! Derdim ama sizin de tahmin ettiğiniz gibi verilen cevap 'Teşekkürler, siz nasılsınız?' olacaktır. Oldu ki karşındaki adam, her şey yolunda mı, eşiniz nasıllara girerse eyvah! Çünkü sen cevap verirken; belki de aklından bornozun altındaki durumu ister istemez hayal ediyor olabilir. Senin konuştuklarını dinlemiyor bile olabilir. Peki ya sen! Durumun farkında olduğun halde sanki yolda bir yerde, normal kıyafetlerle, sohbet ediyormuşu oynamak durumunda kalmak ne sinirdir.

Hani son birkaç yıldır, hepimizin dilindeki spa kelimesi modern olmak gerektirdiğini de çağrıştırdığından, kadın-erkek aynı ortamlarda olabilirler. Çıplak ama bornozlu, çağdaşız ya! Oysaki sizi eşiniz, adamın biriyle bornozla aynı yerde görse; eyvah eyvah ya da tam tersi kocanızı bir hanımla. Ama gel gelelim bulunulan yer spa ise, mübahtır canımmmm ne olacak ki! Sadece sen sen ol, bornozluyken bulunduğun yere çök, sakın arkanı dönme. Çünkü vücut kıvrımlarının belli olmasını geçtik de, bornoz popoyu çok büyük gösteriyor!

Sevgilerimle!"

Hülya Avşar

Lütfen toplum ahlakımıza uygun konular açalım.:crushed:

Tamam konuda hiçbir sıkıntı yok ama başlık biraz olmamış gibi

Bılıyorum.Bende sadece baslıga takıldım.

peki karşıdaki adam kıza '' üşüyorsun bornozumu çıkarıp sana vereyim derse nolacak

çıplak havuzda gezer kalan konuklarını kalite kontrolden geçirir sonrada spadaki bornoza takılır süper bu kadın ya