2020 Borat Subsequent Moviefilm - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,695
Puanı
1,060
Konum
İstanbul

Borat2.jpg


Borat Subsequent Moviefilm

Tür:
Komedi
Süre: N/A

Yönetmen: Jason Woliner
Senaryo: Peter Baynham (screenplay), Sacha Baron Cohen (screenplay), Jena Friedman (screenplay), Anthony Hines (screenplay), Lee Kern (screenplay), Dan Mazer (screenplay), Erica Rivinoja (screenplay), Dan Swimer (screenplay), Anthony Hines (story), Nina Pedrad (story), Dan Swimer (story), Sacha Baron Cohen (based on character created by), Nick Corirossi (additional writing)

Oyuncular:
Sacha Baron Cohen
Maria Bakalova
Mike Pence
Rudy Giuliani

IMDb Linki

Puanlar:

Filmin Fragmanı:


Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,059
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Tam yorumum: https://izleryazar.com/borat-subsequent-moviefilm-2020/

Komik, eğlenceli bir filmdi. Amerikan siyasetinin üst düzey isimlerini şakalaması çok cesur. Burada benzer şeylerin yaşandığının hayali bile zor.

Komiklikten ziyade iğrençleşmeye yakın kısımları da yok değildi. Maria Bakalova da iyi oynamış gerçekten bu yılki boşlukta Oscar'a aday olabileceği konuşuluyor, hayırlısı. :A

Her şeyin koronavirüse bağlanması çok iyiydi. :A

6/10
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,618
Reaksiyon puanı
9,599
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Bu kişi deli gibi bir Sacha Baron Cohen hayranıdır. Kendisini deli gibi seviyorum. Adam doğal komik birisi.

İlk filmden daha çok sevdim. Sacha Baron yine kendi tarzında bir komedi yapmış ve çıtasını bir üst seviyeye yükseltmiş. Filmin sonunu da efsane bir şekilde bağlamış.

SBC absürt komedi türünün hakkını gerçekten vermiş. Türü sevenlerin bayılarak izleyeceği bir film. Sevmeyenleri de kesinlikle anlayabilirim.

Bazı sahnelerin gizlice çekildiği o kadar belli ki. Borat'ın Amerika'ya ilk gittiği anda tanınmamak için çabaladığı sahneyi sarıp sarıp izledim. Oradaki tepkiler tamamen doğal.

Maria Bakalova filmin sürprizi oldu. SBC'nin ritmine güzel ayak uydurmuş. Filmin başındaki ile sonundaki kız arasında dağlar kadar fark var. Ödüllerde bir sürpriz yapmasını çok isterim. Trump'ı güzel gömdüğü için filme ödül verilebilir bence.

8/10
 
  • Beğendim
Reactions: Sherlock

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,695
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
İlk filmin gerisinde olsa da yine güldürebilen, eğlenceli bir devam filmiydi.

Tabii ilk filmden ayrıldığı ve şaşırttığı noktalar da mevcuttu. Birincisi duygusal yönünün var olması ki ilk filmde herhangi bir duygusallık yoktu, ikincisi ise eleştiriler çok daha sert ve korkusuzca yapılmış. Yer yer şaşırdım da açıkçası çünkü bu kadarını beklemiyordum, Sacha Baron Cohen'in hala aramızda dolaşabiliyor olması şaşırtıcı. Ülkemiz topraklarında böyle bir film çekse muhtemelen kendisini bir daha göremeyebilirdik. :A

Borat'la alakalı uzun uzadıysa yazılabilecek bir şeyler yok zaten. Sacha Baron Cohen ve Maria Bakalova'nın oyunculukları oldukça başarılıydı. İlk film, Sacha Baron Cohen’in tek kişilik gösterisi gibiydi. Burada ise Maria Bakalova kendisinden rol çalmayı ve ön plana çıkabilmeyi başarmış. Aralarındaki Baba-kız ilişkisi, yer yer abartılı noktaları olsa da güzeldi…

Puan: 6/10
 
  • Beğendim
Reactions: mesmeso