Bora Cengiz ve Sahra Şaş 'Alev Alev' Dizisinde! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
page.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in kadrosuna yeni iki isim daha!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı dizinin kadrosuna Bora Cengiz ve Sahra Şaş dahil oldu.

Sahra Şaş, Ömer’in mahalleden eski kız arkadaşı Zeyno’ya hayat verirken, Bora Cengiz ise Rüya’nın iş başvurusunda bulunduğu hukuk bürosunun sahibi ve aynı zamanda üniversite arkadaşı Serkan karakteriyle ekranlara gelecek.

'Alev Alev' yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Sahra Şaş Zeyno olacak anlaşılan da diğer çocuk kimin nesi çıkacak merak ettim. :A

Bora Cengiz yanılmıyorsam Gülümse Yeter'de oynadı. Eğer oysa iyi oyuncu. :A

Sahra da çok iyi oyuncu.

İkisi de çok iyi ve sevdiğim isimler.

Sahra da çok iyi oyuncu.
Orada oynadığını hatırlamıyorum ama Sana Bir Sır Vereceğim'de oynadı ilk. :A Sonrasında 7 Güzel Adam, Çilek Kokusu, Bodrum Masalı, Tutunamayanlar ve Ramo'da oynadı. :A (Hepsini bilmiyordum netten baktım artık hangisinde gördüğünü hatırlamana yardımcı olur belki. :A )

Bora Cengiz'i blutv Çıplak'ta izlemiştim, güzel oynamıştı. Başarılar...
Bu güzel dizinin gelecek sezon devam etmesini çok istiyorum...

Güzel isimler.
Dizi çok değişti. İyi ki hiç başlamadım. Bundan sonra uyarlama dizilerde orjinale bakacağım ilk, tabiki kısa bir diziyse. Bu sayede Sadakatsiz'e de bakmama gerek kalmamıştı :A

Bora Cengiz Ramo'da az kaldı ama çok iyi bir performans sergilemişti.

Sahra Şaş, Ömer’in mahalleden eski kız arkadaşı Zeyno’ya hayat verirken, Bora Cengiz ise Rüya’nın iş başvurusunda bulunduğu hukuk bürosunun sahibi ve aynı zamanda üniversite arkadaşı Serkan karakteriyle ekranlara gelecek.

EwHMesiXAAQQgmj.jpg

EwHMespWQAI4mDl.jpg

Sahra da çok iyi oyuncu.
Bora Cengiz Ramo'da az kaldı ama çok iyi bir performans sergilemişti.
Güzel isimler.
Dizi çok değişti. İyi ki hiç başlamadım. Bundan sonra uyarlama dizilerde orjinale bakacağım ilk, tabiki kısa bir diziyse. Bu sayede Sadakatsiz'e de bakmama gerek kalmamıştı :A
İkiside iyi isim bakalım ne olacak rolleri merakla bekliyorum
Bora Cengiz'i blutv Çıplak'ta izlemiştim, güzel oynamıştı. Başarılar...
Bu güzel dizinin gelecek sezon devam etmesini çok istiyorum...
Bora, Rüya ile ilgilenir bence.
İkisi de çok iyi ve sevdiğim isimler.

Hiçbir çift kavuştuktan sonra sonsuza kadar mutlu kalmıyor illa araya birileri girecek. :A ÖmRü'cülere şimdiden Allah kolaylık versin. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Harika
Reactions: Emre Ozansoy